Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοροϊδεύουν οι Ευρωπαίοι με την μετεγκατάσταση: Δεν δέχονται κανένα λαθρομετανάστη!

Κοροϊδεύουν οι Ευρωπαίοι με την μετεγκατάσταση: Δεν δέχονται κανένα λαθρομετανάστη!

Οι “εταίροι” μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αγνοήσει παντελώς τον στόχο της Κομισιόν για τη μετεγκατάσταση 20.000 αιτούντων ασύλου από την Ελλάδα και την Ιταλία, έως τα μέσα Μαΐου.

Αυτό προδίδουν τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν στην τακτική έκθεση για το πλάνο μετεγκατάστασης. Σύμφωνα με αυτά, μόλις 553 πρόσφυγες έχουν μεταφερθεί από τη στιγμή που τέθηκε ο στόχος των 20.000 πριν από δύο μήνες, δηλαδή μόλις το 3%.

Συνολικά, 6.321 άνθρωποι έχουν μετεγκατασταθεί από τη στιγμή που υιοθετήθηκε το σχετικό πλάνο πέρυσι, κάτι που αποτελεί ένα ελάχιστο ποσοστό από τους 160.000 που συμφώνησαν οι κυβερνήσεις να υποδεχθούν, στις διαπραγματεύσεις που έγιναν όταν κλιμακώθηκαν οι λαθρομεταναστευτικές ροές στην Ελλάδα και την Ιταλία.

Με λίγα λόγια οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις κοροϊδεύουν, αφού δεν θέλουν κανένα λαθρομετανάστη στην χώρα τους, ενώ οι εξαγγελίες της ανθελληνικής συγκυβέρνησης για αποκλιμάκωση του λαθρομεταναστευτικού αποδείχτηκαν για ακόμη μια φορά κούφια λόγια!

Διαβάστε επίσης: Financial Times: Φιάσκο οι επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών στην τουρκία – Έφυγαν 386 και ήρθαν πάνω 8.000!

Ρεζίλι των σκοπιανών: Οι παραχαράκτες της Ιστορίας μας επέστρεψαν στην Ελλάδα 11.803 λαθρομετανάστες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koroideuoun-oi-eurwpaioi-me-thn-metegkatastash-den-dechontai-kanena-lathrom#ixzz4972dkuGF

Exit mobile version