Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Επτά χιλιάδες σελίδες αριθμεί το νομοσχέδιο το οποίο θα δώσει τη χαριστική βολή στα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα των Ελλήνων. Αυτές τις χιλιάδες σελίδες, υποτίθεται ότι οι βουλευτές που θα δώσουν θετική ψήφο θα τις διαβάσουν και θα κατανοήσουν  μέσα σε δύο ημέρες ώστε να τις κάνουν νόμους του κράτους. Τι παραπάνω απόδειξη χρειάζεται ότι όλα τα κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής, είναι ενεργούμενα ξένων δυνάμεων κατοχής, τα οποία εκτελούν εργολαβικά το συμβόλαιο θανάτου που έχουν υπογράψει με θύματα τους Έλληνες. Πρόκειται για μια απροκάλυπτη γενοκτονία την οποία κρύβουν επικοινωνιακά με τους εξαλλασσόμενους ρόλους κυβέρνησης και αντιπολίτευσης και τα καθεστωτικά ΜΜΕ να έχουν αναλάβει τη πλύση εγκεφάλου του ελληνικού λαού.

Ν.Π.

Ηλίας Κασιδιάρης προς συριζαίους: Με το προδοτικό Μνημόνιο ολοκληρώνετε το ξεπούλημα της Πατρίδας μας!

Ακόμη και την Ακρόπολη δίνουν ως ενέχυρο στους τοκογλύφους,  Δηλαδή για λίγα γρόσια,  εκποιούν την ίδια την ψυχή των Ελλήνων. Οι αριστεροί ιδεαλιστές με τις τεράστιες καταθέσεις. Οι μεγαλωμένοι μέσα σε μεγαλοαστικά περιβάλλοντα. Με το μεθαυριανό τους μνημονιακό νομοσχέδιο, συστήνουν και το περιβόητο κατοχικό  ταμείο το οποίο θα εκποιήσει τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων. Μέσα στις χιλιάδες σελίδες που προαναγγέλλουν το θάνατο του ελληνικού έθνους, βάζουν ενέχυρο για τους τοκογλύφους, και όλους τους αρχαιολογικούς  χώρους. Και βάζουν έτσι πωλητήριο και στη Ακρόπολη! Μοναδική φωνή αληθινής και ουσιαστικής αντίστασης, συνεπής λόγων και έργων παραμένει στο κολαστήριο της βουλής ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή. Με πρόγραμμα ρεαλιστικό για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες.

Σ.Μ.

Οι προκλητικοί πράκτορες της Άγκυρας μετά τον ψευτομουφτή θέτουν ζήτημα Θράκης

Φαίνεται πως ακόμα υπάρχει οικονομικό λίπος, γι΄ αυτό και αρκετοί Έλληνες  στηρίζουν τα κόμματα της κλεπτοκρατίας με τα οποία «μπακαλεύονται». Δυστυχώς ο νεοέλληνας ψηφίζει πάντα με γνώμονα τα οικονομικά και όχι τα εθνικά θέματα. Ακόμα υπάρχει λίπος από τις συντάξεις των γερόντων, από τους βολεμένους δημόσιους υπάλληλους και τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες τους λεγόμενους νταβατζήδες της δημόσιας ζωής. Έτσι το σύστημα φρόντισε να δημιουργήσει έναν λαό δύο ταχυτήτων χωρίς την μεσαία τάξη. Πολύ πλούσιους και πολύ φτωχούς. Ένα κράτος μπολσεβίκικου τύπου, στο οποίο ο ιδιωτικός τομέας όσο και αν έχει απομείνει, ταΐζει όλους ααυτούς που ζουν από το δημόσιο με συντάξεις και επιδοτήσεις.

Κώστας Δ.

Το πολυνομοσχέδιο τερατούργημα ξεπουλά τα πάντα στους διεθνείς τοκογλύφους

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-20-maiou-2016#ixzz498zu9oGq

Exit mobile version