Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα – Επίσκεψη του Συναγωνιστή Α. Γρέγου στο σύλλογο γονέων παιδιών με σύνδρομο down

Το Σάββατο 14/05/2016 κλιμάκιων Συναγωνιστών της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησε ακόμη μια ενημερωτική δράση στην Καρδία του Δήμου Θέρμης. Η αποδοχή υπήρξε και πάλι ιδιαίτερα θερμή και πολύς κόσμος εκδήλωσε την υποστήριξή του ανοικτά στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αλλά ταυτόχρονα και την αγωνία του για τα μελλούμενα. Οι Συναγωνιστές μίλησαν με τους κατοίκους και έδωσαν δύναμη με την παρουσία τους.

Συζήτηση πραγματοποιήθηκε και στα Κ.Α.Π.Η. όπου υπήρξε θερμή υποδοχή και παρότρυνση να συνεχιστεί ο αγώνας. Τέλος σε επαφή που υπήρξε με το Ιερέα του χωριού παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι θέσεις του Κινήματος για την πατρίδα, για τη θρησκεία, για τις εθνικές αξίες, αλλά και για την σοβαρή απειλή που αποτελούν για την κοινωνία αλλόθρησκοι λαθροεισβολείς μιας άλλης κουλτούρας.

Επισημάνθηκε ότι ο αγώνας δεν είναι αγώνας μίσους, αλλά αγώνας αφύπνισης και ένας συνεχής Γολγοθάς μέχρι της Ανάσταση του Έθνους αψηφώντας το όποιο προσωπικό κόστος. Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Το σύλλογο γονέων παιδιών με σύνδρομο down επισκέφθηκε ο βουλευτής Αντώνης Γρέγος, προκειμένου να ενημερωθεί άμεσα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Αφού ξεναγήθηκε στους χώρους, ενημερώθηκε από τον επίτιμο πρόεδρο και τους εργαζόμενους παρέδωσε την σχετική ερώτηση που κατατέθηκε από τον Λαϊκό Σύνδεσμο, προς τα αρμόδια Υπουργεία. Ο Συναγωνιστής Γρέγος δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται δίπλα στα άτομα με σύνδρομο down και στις οικογένειες τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn498#ixzz49Bxo2Ti3

Exit mobile version