Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο «κόφτης» ως εχέγγυο των διεθνών τοκογλύφων για το ξεπούλημα της Πατρίδας

Ο «κόφτης» ως εχέγγυο των διεθνών τοκογλύφων για το ξεπούλημα της Πατρίδας

Η ταχύτητα με την οποία η νυν συγκυβέρνηση ψηφίζει όλα όσα απαιτούν οι διεθνείς τοκογλύφοι είναι χαρακτηριστική της προθυμίας τους να εξυπηρετήσουν το αφεντικό τους προκειμένου να συνεχίζουν να γεύονται, ως γνήσια λιγούρια, το μέλι της εξουσίας.

Τώρα που οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πέταξαν, ως περιττή πλέον, την μάσκα της κοινωνικής ευαισθησίας και απεκάλυψαν το πραγματικό τους πρόσωπο, ως στυγνά εξουσιαστικά παχύδερμα, είναι γι αυτούς πολυτέλεια να φτιάχνουν χωριστά νομοθετήματα και να «κουράζονται» με απανωτές κοινοβουλευτικές διαδικασίες και ψηφοφορίες.

Ένα «ναι σε όλα» αρκεί. Το ίδιο θα συμβεί και το βράδυ της Κυριακής με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, προκειμένου στις 24 Μαΐου η κυβέρνηση να δείξει στο Eurogroup στα αφεντικά της πόσο καλή και υπάκουη είναι. Σύμφωνα με την κυβερνητική προπαγάνδα, η νέα αναδιάρθρωση του χρέους (την οποία μέχρι πρότινος παρουσίαζαν ως σίγουρη) είναι απαραίτητη προκειμένου να αισθανθούν ασφάλεια και σιγουριά οι επενδυτές και να εισρεύσουν κατά κύματα στην επικράτεια ενός κράτους μονίμως γονατισμένου από την λαίλαπα των συνεχιζόμενων Μνημονίων.

Τώρα, όμως, όχι μόνο δεν υπάρχει αναδιάρθρωση του χρέους, αλλά μόνο μια υπόσχεση για πιθανή αναδιάρθρωση το 2018, υπό όρους μάλιστα, ενώ επιπλέον υπάρχει και ο περιβόητος «κόφτης», ο οποίος θεωρητικά θα μπορούσε να θεωρηθεί παράγοντας αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

Με δεδομένο, όμως, ότι ο «κόφτης» αφορά τους μισθούς και τις συντάξεις, θεωρείται από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους πολιτικούς υπηρέτες τους ως άλλου είδους παράγοντας σταθερότητας!

Μια σταθερότητα, φυσικά, η οποία αφορά την θέληση (και) των συριζαίων να παραχωρήσουν πλήρως την Εθνική Κυριαρχία της Χώρας, να ξεπουλήσουν την δημόσια περιουσία του Τόπου και να φτωχοποιήσουν στο έπακρο το σύνολο του Ελληνικού Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Σκληρή πολεμική Χρυσής Αυγής κατά ξεπουλημένων συριζαίων για το νέο ανθελληνικό Μνημόνιο – 4 ΒΙΝΤΕΟ

Ηλίας Κασιδιάρης προς συριζαίους: Με το προδοτικό Μνημόνιο ολοκληρώνετε το ξεπούλημα της Πατρίδας μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-kofths-ws-paragontas-statherothtas-gia-to-jepoulhma-ths-patridas#ixzz49ByzSGaG

Exit mobile version