Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καπηλεία της Ιερής Εικόνας Παναγιάς Σουμέλα από Καμμένο – Παράνομος αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από την τελετή υποδοχής

Καπηλεία της Ιερής Εικόνας Παναγιάς Σουμέλα από Καμμένο - Παράνομος αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από την τελετή υποδοχής

Ως “τσιφλίκι” του λογίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις ο συνοδοιπόρος του εθνομηδενιστή Τσίπρα και συμμέτοχος στο μνημονιακό ξεπούλημα της Πατρίδας μας, Πάνος Καμμένος.

Ο παντελώς ανύπαρκτος υπουργός Εθνικής Άμυνας που δεν έχει πρόσωπο να εμφανιστεί πουθενά στην Ελλάδα, καθώς τον κράζουν παντού και έχει αφήσει τους τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίο, προέβη σε ακόμη ένα πολιτικάντικο σόου.

Σταθερός στην καπηλεία των ιερών συμβόλων της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας μας διοργάνωσε ένα τραγικό σόου με την εικόνα της Παναγίας Σουμελά.

Η υποκρισία της κίνησής του βέβαια καταδεικνύεται από το γεγονός ότι το απόκομμα των Ανέλ ψηφίζει με τα χέρια και πόδια κάθε εθνομηδενιστικό και καταστροφικό για την κοινωνία νομοσχέδιο του Σύριζα και μετά κάνει… τους μεγάλους σταυρούς όπως λέει ο και ο σοφός λαός.

Τέλος, να τονίσουμε πως προχωρώντας σε ακόμη μία παράνομη και αντισυνταγματική κίνηση με προσωπική εντολή Καμμένου αποκλείστηκε η παρουσία της Χρυσής Αυγής στο ΥΠΕΘΑ από την υποδοχή της ιερής εικόνας.

Να θυμίσουμε στον κ. Καμμένο πως την Χρυσή Αυγή στηρίζει μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού και όποιο τραγικό σόου και να κάνει στις επόμενες εκλογές – όποτε κι αν αυτές γίνουν – θα ψάχνει την ψήφο του!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kaphleia-ths-ierhs-eikonas-panagias-soumela-apo-kammeno-paranomos-apokleism#ixzz49DfPXck0

Exit mobile version