Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυβερνητικό μπλόκο στην επαναπροώθηση λαθρομεταναστών στην Τουρκία!

Κυβερνητικό μπλόκο στην επαναπροώθηση λαθρομεταναστών στην Τουρκία!

Δραματική επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: Όλοι οι λαθρομετανάστες θα μείνουν στην Ελλάδα

Με απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής προσφύγων, στην οποία προσέφυγαν λαθρομετανάστες, η Τουρκία χαρακτηρίζεται ως μη ασφαλής τρίτη χώρα με συνέπεια την μη επαναπροώθησή τους στην γειτονική χώρα!

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία ασύλου στη Λέσβο εξετάσε 174 αιτήματα Σύρων, εκ των οποίων τα 100 έγιναν δεκτά. Εκείνοι των οποίων το αίτημα απορρίφθηκε, προσέφυγαν στη δευτεροβάθμια επιτροπή ζητώντας επανεξέταση, με την επιτροπή να τους δικαιώνει με την απόφασή της: σύμφωνα με το σκεπτικό της επιτροπής, η Τουρκία δεν είναι ασφαλής τρίτη χώρα, με αποτέλεσμα να ανασταλεί η επαναπροώθησή τους στην Τουρκία, όπως ορίζεται στη συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας.

Σημειώνεται ότι τα σχετικά με τις αιτήσεις ασύλου των «προσφύγων», περιγράφονταν σαφώς σε νομοσχέδιο που προσφάτως ψηφίστηκε στη Βουλή (το οποίο μόνο η Χρυσή Αυγή καταψήφισε τόσο επί της αρχής όσο κι επί των άρθρων), γεγονός που οδήγησε έκτοτε στις μαζικές προσφυγές εκείνων των οποίων οι αιτήσεις ασύλου απορρίπτονταν και θα έπρεπε να πάρουν το δρόμο της επιστροφής για την Τουρκία!

Με πολύ απλά λόγια, τόσο η κυβέρνηση όσο και τα υπόλοιπα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου, μεθόδευσαν και υλοποιούν την αποτροπή επαναπροώθησης των λαθρομεταναστών στην Τουρκία, όπερ σημαίνει πως εγκαθίστανται άπαντες και μόνιμα στην Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης: Κοροϊδεύουν οι Ευρωπαίοι με την μετεγκατάσταση: Δεν δέχονται κανένα λαθρομετανάστη!

Financial Times: Φιάσκο οι επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών στην τουρκία – Έφυγαν 386 και ήρθαν πάνω 8.000!

Ρεζίλι των σκοπιανών: Οι παραχαράκτες της Ιστορίας μας επέστρεψαν στην Ελλάδα 11.803 λαθρομετανάστες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kubernhtiko-mploko-sthn-epanaprowthhsh-lathrometanastwn-sthn-tourkia#ixzz49DgoW99A

Exit mobile version