Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Πρόδηλο και πασιφανές στοιχείο είναι ότι τα νέα μέτρα θα αποτελειώσουν τους εναπομείναντες Έλληνες επιχειρηματίες. Αυτό θα σημάνει περισσότερες απολύσεις και αύξηση της ανεργίας. Στην πατρίδα μας στο κλάδο της ζυθοποιίας  δραστηριοποιούνται περίπου δεκαπέντε επιχειρήσεις, οι οποίες με τους νέους φορομπηχτικούς νόμους οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό. Παραθέτοντας τα μέτρα παρακάτω, αβίαστα εξάγεται το συμπέρασμα ότι οι νυν και προηγούμενοι κυβερνώντες επιθυμούν την Ελλάδα κρανίου τόπο σε επίπεδο εργασιών και σε συνδυασμό με τη λαθρομετανάστευση συμπεραίνεται ότι προβαίνουν σε αντικατάσταση πληθυσμού. Πρόσφατη επιβολή του νέου Φόρου Ζύθου 3%. Φημολογούμενη αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης κατά 100%. Αύξηση του ΦΠΑ κατά μια μονάδα στην ηπειρωτική χώρα και κατά οκτώ μονάδες στα νησιά. Αύξηση του Φόρου Εισοδήματος από το 26% στο 29% καθώς και την αύξηση της Προκαταβολής Φόρου. Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών. Αύξηση στο κόστος ενέργειας και επικοινωνιών. Αδυναμία χρηματοδότησης και περιορισμοί στις εισαγωγές πρώτων υλών, σε αντίθεση με τους πολυεθνικούς ομίλους που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Ειδικά με την τελευταία παράγραφο, μπορεί να εξηγηθεί εύκολα, πως εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις λιανεμπορίου οδηγήθηκαν στην καταστροφή από τους ντόπιους και ξένους ολιγάρχες, οι οποίες αντικαταστάθηκαν όλες από ξένες πολυεθνικές. Μοναδική πολιτική δύναμη στη χώρα που έχει ξεκάθαρες απόψεις και πρόγραμμα για την αναβίωση και την ενδυνάμωση της ελληνικής επιχειρηματικότητας είναι η Χρυσή Αυγή.

Ν.Π.

Σαν σήμερα το 1941 ξεκινά η Μάχη της Κρήτης

Οι μέρες που περνάει η Ελλάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Ολοκληρώνει η ξενόδουλη και ύπουλη κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου το ξεπούλημα της πατρίδας μας με δύο μνημόνια σε ένα. Πέρα από το ολοκαύτωμα στην οικονομία και την κοινωνία, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έχει κάνει τεράστια ζημιά, μη ανατρέψιμη, σε μια σειρά από ζητήματα. Ως Ελληνίδα Χρυσαυγίτισσα, νιώθω μεγάλη ντροπή όταν ακούω από την Ελληνική τηλεόραση την οποία πληρώνω παράλογα εγώ και οι συμπατριώτες μου, δελτίο ειδήσεων στα Αραβικά για τους λαθρομετανάστες. Το δελτίο αυτό στην Αραβική δίνει χρήσιμες πληροφορίες στους ισλαμιστές εισβολείς με βάση τα νέα ευεργετικά μέτρα προς αυτούς από την συγκυβέρνηση της εθνικής προδοσίας. Λένε στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες να χρησιμοποιούν δωρεάν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (έτσι και αλλιώς για ξεπούλημα πάνε με το νέο Μνημόνιο), να κάνουν δωρεάν τις ιατρικές τους εξετάσεις και τα εμβόλια των παιδιών τους στα Κρατικά Νοσοκομεία την ώρα που οι Έλληνες πεθαίνουν, να εγγράφουν δωρεάν τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς την ώρα που τα παιδιά των Ελλήνων είναι απ’ έξω. Όλα αυτά από την αμαρτωλή ΕΡΤ του καθεστώτος, που δεν χάνει ευκαιρία να βρίζει την Χρυσή Αυγή. Όπως την περασμένη εβδομάδα όπου δημοσιογράφος της ΕΡΤ έχοντας καλεσμένο το γνωστό υβριστή Π. Κωνσταντίνου του ΚΕΕΡΦΑ έβριζαν και κατηγορούσαν χωρίς αντίλογο την Χρυσή Αυγή. Το ίδιο έκανε η ίδια δημοσιογράφος, όταν μαζί με τον Κώστα Αρβανίτη, τον εγκάθετο του Τσίπρα στο όργανο της Κουμουνδούρου ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, έριχναν λάσπη στην Χρυσή Αυγή. Οι Έλληνες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής πληρώνουν τον παχυλό μισθό αυτής της δημοσιογράφου για να τους βρίζει και να στηρίζει τους δολοφόνους των Ελλήνων, τους ισλαμιστές. Η Χρυσή Αυγή έρχεται και καμία κατευθυνόμενη προπαγάνδα δεν μπορεί πια να την ανακόψει.

Με Τιμή, Γεωργία Π.

Παραιτήθηκε ο αστυνομικός διευθυντής Χίου λόγω της έκρυθμης κατάστασης με τους λαθρομετανάστες

Χιλιάδες Έλληνες μαρτύρησαν και κυριολεκτικά σταυρώθηκαν με το καθεστώς του Χότζα στην μαρτυρική Βόρειο Ήπειρο. Αυτοί ήταν και είναι τουρκαλβανοί  και έχουν εχθρότητα κατά των Ελλήνων, γιατί έτσι από τουρκοκρατίας τους μάθαιναν και έτσι εξακολουθούν να τους  διαμορφώνουν. Οι ανθέλληνες πολιτικοί που προσκυνούσαν το καθεστώς αυτό επίτηδες τους παραλήρησε με τους Έλληνες βορειοηπειρώτες και ανοίγοντας τα σύνορα τους καλοδέχτηκε, τους ανέστησε και τους ταΐζε έχοντας σήμερα κάμποσα «τέτοια φίδια» στον κόρφο μας.

Γεώργιος Τ.

Ο «κόφτης» ως εχέγγυο των διεθνών τοκογλύφων για το ξεπούλημα της Πατρίδας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-21-maiou-2016#ixzz49GgYjIOd

Exit mobile version