Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καλαμάτα, Κομοτηνή, Αθήνα

Το Σάββατο 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας η καθιερωμένη εκδήλωση παρουσία φίλων και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής.

Ο συναγωνιστής Αλοίμονος Βασίλης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα δράσης της Τ.Ο. Καλαμάτας. Κατόπιν κάλεσε στο βήμα τον παρευρισκόμενο βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση.

Ο βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης στην ομιλία του μας ενημέρωσε για το κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μέσα στη βουλή από το αντισυνταγματικό τόξο.

Κατόπιν το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Γιαννακόπουλος Γεώργιος πρώην Γραμματέας της Τ.Ο. ο οποίος επικεντρώθηκε στην ιδεολογία και το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Έκανε δε προτροπή στα μέλη μας να είναι μονοιασμένα γιατί μόνο με υπομονή και αγώνα και βέβαια όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από ένα κράτος Εθνικό. Με μπροστάρη βέβαια τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Στη συνέχεια ο Γραμματέας της Τ.Ο. Μεσσήνης συναγωνιστής Γιάννης Ζαφειρόπουλος στο λόγο του συμφώνησε ότι μόνο με αγώνα και ομόνοια το Κίνημα μας θα βρεθεί στην θέση που του αξίζει. Η εκδήλωση έκλεισε με τον ύμνο της Χρυσής Αυγής και τον Εθνικό Ύμνο.

Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, παραμονή της μελανότερης ημέρας  Μνήμης για τον Ελληνισμό, αντιπροσωπεία της Τ.Ο. Κομοτηνής, παρουσία του γραμματέα Συναγωνιστή Ελευθέριου Αλατζά επισκέφτηκαν τα χωριά του Νομού Ροδόπης Θρυλόριο και Υφαντές. Οι κάτοικοι των χωριών, ποντιακής καταγωγής δέχθηκαν με θέρμη τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες και συνομίλησαν μαζί τους για αρκετή ώρα. Οι συζητήσεις κινήθηκαν γύρω από τα σοβαρά προβλήματα τα οποία είναι κοινά για όλους τους Έλληνες. Επίκεντρο όλων των συζητήσεων, η απαξίωση της Γενοκτονίας των Ποντίων από διάφορους εθνομηδενιστές οι οποίοι  πρέπει να αντιμετωπιστούν ως εχθροί και προδότες της Πατρίδας μας.

Δεν νοείτε αυτό το αδιαμφισβήτητο ιστορικό γεγονός να μην τιμάτε και να μην αποτελεί κατακραυγή από ολόκληρη την διεθνή κοινή γνώμη. Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν θα πάψουν ούτε στιγμή να αγωνίζονται για την αφύπνιση του λαού ώστε να καταστήσουν σαφές ότι η γενοκτονία δεν αφορά μόνο τον ποντιακό πληθυσμό αλλά ολόκληρο το Έθνος, δεν αφορά το παρελθόν αλλά το μέλλον. Ασχέτως καταγωγής  όταν η ιστορική αλήθεια κινδυνεύει όλοι είμαστε Πόντιοι.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολη για την 13η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας. Με την μαζική συμμετοχή της Ελληνικής Νεολαίας που αντιστέκεται πραγματοποιήθηκε η 13η Γιορτή Νεολαίας της Χρυσής Αυγής. Παρά τον πόλεμο λάσπης και τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις οι Έλληνες νέοι έδωσαν δυναμικό παρόν, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως θα συνεχίσουν τον Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn499#ixzz49Ghb1fR0

Exit mobile version