Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ξεπούλημα μιας Πατρίδας – Στο κατοχικό ταμείο οι αρχαιολογικοί χώροι της Ελλάδας!

Το ξεπούλημα μιας Πατρίδας - Στο κατοχικό ταμείο οι αρχαιολογικοί χώροι της Ελλάδας!

Το κεντρικό άρθρο της εφημερίδας “Χρυσή Αυγή

Στην Βουλή έρχεται τις επόμενες ημέρες άλλο ένα μνημονιακό νομοσχέδιο, που όμως αποτελεί την σφραγίδα της ξεφτίλας και της παράδοσης του κράτους στους διεθνείς τοκογλύφους από τους ανθέλληνες πολιτικάντηδες. Τα όσα προβλέπονται στο νομοσχέδιο προκαλούν πραγματικά τον αποτροπιασμό και την οργή στον μέσο Έλληνα πολίτη.

Πρώτον και σημαντικότερον, θεσμοθετείται το Κατοχικό Ταμείο, στο οποίο περιέρχονται μέχρι και οι αρχαιολογικοί χώροι.

Ναι, δεν έφτανε η υποθήκευση των υποδομών του Ελληνικού Κράτους, των δημοσίων κτηρίων, ακόμα και των μελλοντικών εσόδων από την εξόρυξη των υδρογονανθράκων… Οι πολιτικάντηδες τώρα ξεπουλούν για λίγα… γρόσια την Ψυχή του Έθνους, τα ανεξίτηλα Μνημεία του πιο Λαμπρού Πολιτισμού, ο οποίος υπήρξε επάνω στη Γη.

Επιπλέον αυτής της ύβρεως θεσμοθετείται η πώληση των λεγόμενων «κόκκινων δανείων» στα λεγόμενα funds, δηλαδή σε κοράκια του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου, που γνωρίζουν πολύ καλά να πατάνε επί πτωμάτων, προκειμένου να εισπράξουν.

Αυτές τις πρακτικές θεωρεί ο πρώην κνίτης Στουρνάρας ως «αναπτυξιακό πρότυπο της ελληνικής οικονομίας», ζητώντας από τους Έλληνες να μην «αντιμετωπίζουν φοβικά» τους σύγχρονους Σάυλοκ που ζητούν το αίμα του, αφού «θα λειτουργήσουν με βάση την ελληνική έννομη τάξη και οι δανειολήπτες θα έχουν την ίδια προστασία». Και το λέει αυτό ο αρχιτραπεζίτης σε μία χώρα που έχει ήδη θρηνήσει χιλιάδες θύματα από αυτοκτονίες με οικονομικά κίνητρα.

Οι Έλληνες και άλλοτε έζησαν φτωχά, αλλά διατήρησαν την αξιοπρέπειά τους. Αυτήν ακριβώς την αξιοπρέπεια θέτουν στο στόχαστρο οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι εγχώριοι υπηρέτες τους, «αριστεροί» και «δεξιοί».

Με τον «κόφτη» σε μισθούς και συντάξεις φιλοδοξούν να γονατίσουν τους Έλληνες. Με τα funds να σπείρουν τον τρόμο και την απελπισία. Με το Κατοχικό Ταμείο να υφαρπάξουν την ίδια την Ψυχή του Ελληνικού Έθνους, να βάλουν ένα πωλητήριο στην Ακρόπολη και αργότερα μια φωτεινή επιγραφή της Coca Cola!

Να ξέρουν ότι όσο και ένας – έστω – Έλληνας, ένας Χρυσαυγίτης, μένει όρθιος τα σχέδιά τους δεν πρόκειται να περάσουν και η Ελλάδα εν τέλει θα νικήσει! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-jepoulhma-mias-patridas-sto-katochiko-tameio-kai-oi-archaiologikoi-chwro#ixzz49HuITx6z

Exit mobile version