Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καθημερινή: Οι αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής ρίχνουν τον… κοινοβουλευτικό διάλογο στα τάρταρα!

Καθημερινή: Οι αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής ρίχνουν τον... κοινοβουλευτικό διάλογο στα τάρταρα!

Το άγχος των νταβατζήδων για τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής συμμερίστηκε η συστημική εφημερίδα “Καθημερινή”, η οποία σε κύριο άρθρο της βρήκε την ευκαιρία να εξαπολύσει μία ακόμη συκοφαντική επίθεση κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Συγκεκριμένα, στο εξώφυλλο της χθεσινής έκδοσης στο άρθρο με τίτλο “το ρίσκο της συμφιλίωσης” γράφει χαρακτηριστικά: “Οι καβγάδες στο ελληνικό κοινοβούλιο δεν εκπλήσσουν πια. Ούτε η σφοδρότητα, ούτε η ένταση. Από την στιγμή δε, που η Χρυσή Αυγή έχει σταθερή εκπροσώπηση, χάνεται συχνά η ψυχραιμία και κατρακυλάει ο διάλογος στα τάρταρα.”

Με λίγα λόγια η αρθρογράφος της Καθημερινής προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει ότι η σταθερή κοινοβουλευτική παρουσία της Χρυσής Αυγής οδηγεί σε εκτράχυνση του διάλογου, όξυνση των εντάσεων και το κοινοβουλευτικό… ήθος στα τάρταρα

Αυτό που δεν θέλει να παραδεχθεί η καθεστωτική εφημερίδα με τις παχυλές επιχορηγήσεις από τις συστημικές τράπεζες είναι ότι η Χρυσή Αυγή από τότε που εισήλθε στο άντρο της κλεπτοκρατίας αποκάλυψε τις ανομίες του “συνταγματικού τόξου” και των νταβατζήδων και θα συνεχίζει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kathhmerinh-oi-apokalupseis-ths-chrushs-aughs-richnoun-ton…-koinobouleuti#ixzz49KbdtmxR

Exit mobile version