Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 22 Μαΐου 2016

 

Δακρύβρεχτα ρεπορτάζ από τα ΜΜΕ για την “άκομψη” συμπεριφορά εντός βουλής των βουλευτών της Χρυσής Αυγής επειδή αποκάλυψαν ποιοι απαλλάσσονται του νομοσχεδίου, επειδή φώναζαν και επειδή ο Ηλίας Κασιδιάρης τους πέταξε το cd με τις 7500 σελίδες νέων αιματηρών μέτρων. Ποια άκομψη συμπεριφορά ρε λαμόγια; Δηλαδή πιστεύετε ότι αν ένας από εμάς, ένας απλός Έλληνας πολίτης ήταν μέσα στην βουλή θα σας μιλούσε και θα σας συμπεριφερόταν με τους κανόνες του σαβουάρ βιβρ; Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη μας ελπίδα και η φωνή μας εκεί μέσα, γιατί μόνο εκεί μέσα εμφανίζεστε όπου και αν βρεθείτε στους δρόμους και τις πλατείες σας κυνηγάνε, γιατί είστε προδότες και ανθέλληνες. Ένα μεγάλο μπράβο στην Χρυσή Αυγή!

Κ.Κ.

 

Στα σύνορα της προδοσίας η ψήφιση του μνημονιακού πολυνομοσχεδίου

Μέσω του μνημονιακού της πολυνομοσχεδίου ολοκληρώνει το ξεπούλημα της Πατρίδας σου. Η αριστερή κυβέρνηση ξεπουλά  τα πάντα: ύδρευση, δίκτυα μεταφορών, αεροδρόμια, ενέργεια και κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας. Δίνει στους ξένους τοκογλύφους την δυνατότητα να ελέγχουν πλήρως τις ελληνικές τράπεζες και την εθνική οικονομία σου. Κόβει κονδύλια από την Εθνική  Άμυνα και αφήνει στο απυρόβλητο τα έσοδα των “νταβατζήδων” από τα δημόσια έργα.

Σ.Μ.

Dominique Venner (16 Απριλίου 1935 – 21 Μαΐου 2013)

Ορισμένες ξένες εφημερίδες έχουν γράψει ότι οι Έλληνες δικαστές λένε ότι η Τουρκία δεν είναι ένα ασφαλές μέρος για τους παράνομους μετανάστες. Το πρόβλημα δεν είναι η Τουρκία αλλά η λανθασμένη γνώμη αυτών των δικαστών. Η Τουρκία υπέγραψε συμφωνία με την ΕΕ για να πάρει αυτούς τους ανθρώπους πίσω. Οι παράνομοι μουσουλμάνοι δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα θέλουν να μετακινηθούν προς τη Βόρεια Ευρώπη. Η θλιβερή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τους κρατά στην Ελλάδα παρά τη θέλησή τους. Υπάρχει έστω και ίχνος λογικής; Η αντικατάσταση πληθυσμού που σχεδιάζουν για την Ελλάδα είναι δεδομένη.

Mε τιμή
Γεώργιος Γ., Αυστραλία

Ο υβριδικός πόλεμος της Ρωσίας στην Συρία και Ουκρανία

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-22-maiou-2016#ixzz49KeyBWKJ

Exit mobile version