Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Καστοριά

Την Παρασκευή 20 Μαΐου η T.O. Ημαθίας πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία ενημερωτική εκστρατεία σε περιοχές της Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα στα χωριά Κλειδί, Πλάτανος και Τρίκαλα.

Το κλιμάκιο Συναγωνιστών ξεκίνησε από το Κλειδί Ημαθίας όπου μοίρασε έντυπο υλικό και εφημερίδες του Λαϊκού Συνδέσμου και στην συνέχεια μετέβη στην περιοχή του Πλατάνου συνεχίζοντας την διανομή υλικού.

Κατόπιν προσκλήσεως από κατοίκους της περιοχής Τρικάλων το κλιμάκιο Συναγωνιστών παρευρέθηκε στην κεντρική αγορά του χωριού όπου είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με τον κόσμο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του, αλλά και να παραθέσει τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για τα μείζονα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα της χώρας.

Τέλος, σε κεντρικό κατάστημα της περιοχής όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να συζητήσει με τους Συναγωνιστές, έγινε ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και το πολυνομοσχέδιο-έκτρωμα που θα ψηφιστεί από τα κόμματα της κλεπτοκρατίας -πλην Χρυσής Αυγής-, αποδεικνύοντας πως μόνο το κόμμα των Ελλήνων εθνικιστών παραμένει σταθερά εναντίον της ξενόδουλης κυβέρνησης και των αντιλαϊκών μέτρων που επιβάλλει στον λαό μας.

Τ.Ο. Καστοριάς: 19 Μαΐου, ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού, τελέστηκε στην Καστοριά επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των θυμάτων, παρουσία ποντιακών σωματείων, φορέων και πλήθος κόσμου, στην Πλατεία Μακεδονομάχων. Κλιμάκιο του Κινήματος έδωσε το παρόν με επικεφαλής τον Συναγωνιστή Τούφα Στέλιο, ο οποίος και κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής. Οι 353.000 ψυχές, τα θύματα της τουρκικής θηριωδίας ζητούν δικαίωση.

Όλοι οι Έλληνες μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για την ανάδειξη και αναγνώριση της θυσίας των Ποντίων προγόνων μας. Η γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού, μαζί με αυτή των Αρμενίων και όλων όσων ένιωσαν στο πετσί τους την οθωμανική επιθετικότητα δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Ο βίαιος ξεριζωμός των προγόνων μας από την πατρώα γη είναι ένα έγκλημα που ακόμη δεν έχει τιμωρηθεί. Οι Πόντιοι δεν ξεχνούν! Η Χρυσή Αυγή δε ξεχνά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn500#ixzz49NPzbx6y

Exit mobile version