Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανευρωπαϊκές εκδηλώσεις Μνήμης στον Γάλλο Εθνικιστή Dominique Venner σε Ρώμη, Αθήνα, Μαδρίτη και Βουδαπέστη

Mε μεγάλη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή έγινε χθες στην Ρώμη η πορεία για τον Dominique Venner, τον μάρτυρα της Ευρώπης. Την ίδια μέρα, συντονισμένα έγιναν παρόμοιες εκδηλώσεις και σε Μαδρίτη, Αθήνα και Βουδαπέστη. Ακριβώς αυτό ήταν και το κεντρικό σύνθημα που οι χιλιάδες νέοι και νέες, φώναζαν στους κεντρικούς δρόμους της Ρώμης: “Ρώμη, Αθήνα, Μαδρίτη και Βουδαπέστη – Έξω όλοι οι λαθρομετανάστες – Αυτό είναι το σπίτι μας“.

Με παλμό και πειθαρχία η πορεία έφτασε στο Κολοσσαίο και εκεί πραγματοποιήθηκε μια σύντομη ομιλία του υποψήφιου δημάρχου για την Ρώμη, Simone di Stefano o οποίος τόνισε: «Σήμερα είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι υπάρχουν Ευρωπαίοι που αντιστέκονται και θέλουν μια κυρίαρχη Ευρώπη. Εγώ, ήμουν στην Αθήνα πριν από λίγες εβδομάδες και είδα με τα μάτια μου τι συμβαίνει εκεί. Είδα τον μαρασμό μιας πόλης που έφερε τον πολιτισμό, είδα απελπισμένους ανθρώπους θύματα της πολιτικής των τοκογλύφων αλλά είδα και συναγωνιστές που αποτελούν και την μοναδική ελπίδα της Ελλάδος. Τα παιδιά της Χρυσής Αυγής μάχονται καθημερινά με πείσμα και πίστη για την λευτεριά της Πατρίδος τους. Αυτό κάνουμε και εμείς εδώ και θα το κάνουμε μέχρι να πεθάνουμε..».

Ακούστηκαν και συνθήματα υπέρ του Κινήματος μας, ενώ η Σημαία με τον Μαίανδρο ανέμιζε περήφανα καθόλη την διάρκεια της διαδρομής δίπλα στην Γαλλική, Ιταλική και Ισπανική σημαία και αποτέλεσε πόλο έλξης για εκατοντάδες φωτογραφίες και σχόλια!

Η πετυχημένη εκδήλωση έκλεισε αργά το βράδυ με συναυλία από εθνικιστικά γκρουπ. Θέλουμε πίσω την Ευρώπη μας και μόνο εμείς οι εθνικιστές μπορούμε!

Μποβιάτσος Κωνσταντίνος

Διαβάστε επίσης: Dominique Venner: ΑΘΑΝΑΤΟΣ! Συγκέντρωση Μνήμης για τον Ευρωπαίο Εθνικιστή – Φωτορεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paneurwpaikes-ekdhlwseis-mnhmhs-ston-gallo-ethnikisth-dominique-venner#ixzz49O6SMaRB

Exit mobile version