Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Την περασμένη εβδομάδα ήμουν σε ένα αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΑ αυτό που κάνει την διαδρομή από το κέντρο της Αθήνας μεχρι την Κηφισιά. Στην μέση της διαδρομής περίπου στο ύψος των Αμπελοκήπων μπήκε μια Ελληνίδα ηλικιωμένη κυρία με μπαστούνι, που μόλις και μετά βίας κρατιόταν όρθια. Πήγε να καθίσει στις θέσεις που προορίζονται για τους ηλικιωμένους και εκεί κοιμόταν μια αλλοδαπή σχετικά νέα σε ηλικία, στην συνέχεια είπε ότι ήταν Βουλγάρα. Όταν η ηλικιωμένη Ελληνίδα της ζήτησε ευγενικά να καθίσει στην θέση που προοριζόταν για αυτήν, η αλλοδαπή αρνήθηκε και όταν διαμαρτυρήθηκαν οι συνολικά μόλις τρεις Έλληνες επιβάτες του λεωφορείου, εκείνη σηκώθηκε βρίζοντας με ακατανόμαστες εκφράσεις την Ελληνίδα επιβάτη. Το ανησυχητικό όμως δεν είναι αυτό. Εκείνο που είπε η αλλοδαπή μας άφησε άφωνους όλους. Είπε ότι με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ εμείς κάνουμε κουμάντο και ότι εσείς οι Έλληνες έχετε τελειώσει και να σηκωθείτε να φύγετε από την Ελλάδα. Είναι αυτά για τα οποία εδώ και χρόνια φωνάζει η Χρυσή Αυγή, ότι με το ΠΑΣΟΚ, την ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΛΑΟΣ, τους ΑΝΕΛ, κουμάντο στην  Ελλάδα κάνουν οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες και όχι οι Έλληνες. Να πληροφορήσουμε την αλλοδαπή θρασύτατη επιβάτη του λεωφορείου και τους άλλους παρείσακτους αλλοδαπούς ότι δεν θα φύγουμε από την χώρα μας επειδή το θέλουν αυτοί και τα κόμματα που τους στηρίζουν. Θα μείνουμε στην Ελλάδα για να γίνει πρώτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή και να έχουν επιτέλους οι Έλληνες το πάνω χέρι στην χώρα τους. Η Χρυσή Αυγή είναι η Ελληνική πολιτική δύναμη που θα κάνει την Ελλάδα να ανήκει και πάλι στους Έλληνες.

Με Τιμή, Γεωργία Κ.Π

Π. Ηλιόπουλος: Η Ελλάδα θα ξαναβρεί τον δρόμο της μόνο με την Χρυσή Αυγή

DOMINIQUE VENNER: Ένας ξεχωριστός Ευρωπαίος Εθνικιστής, στοχαστής, ιδεαλιστής και μέγας ακτιβιστής. Γάλλος πατριώτης, χριστιανός της επιθετικής δράσης, στρατιώτης και πολιτικός ακτιβιστής ο Dominique Venner. Σεμνό, λιτό, ασκητικό, νευρικό, πολεμικό, ανατρεπτικό πνεύμα. Παραγωγικός συγγραφέας και ιστορικός, με σαφή ιδεολογικοπολιτική ταυτότητα. Μια ζωή ολόκληρη(16.4.35-21.5.2013) πολεμά με κινδύνους, με φυλακίσεις, με εξεγέρσεις, με ταλαιπωρίες, με αξίες, με ιδανικά. Υπερασπίζεται με πάθος την γνήσια καθαρή ελληνοχριστιανική ευρωπαϊκή ταυτότητα των εθνών και των λαών απορρίπτοντας τον χριστιανισμό του ένοχου βολέματος, της απραξίας, της αδράνειας, του φαύλου κατεστημένου. Στέκεται ενάντια στον αμερικανο-κομμουνισμό, που κατατρώει τις σάρκες των ευρωπαϊκών λαών, και παρακινεί σε δράση όλους τους με ταυτοτικές καθαρές. Αρχές ευρωπαίους κατά της διεφθαρμένης ελίτ του χρήματος, του ψευτοανθρωπισμού και της νόθευσης του ευρωπαϊκού πληθυσμού με την μαζική μετανάστευση. Πεθαίνει αυτοβούλως, μέσα στην κεντρική εκκλησία της Παναγίας των Παρισίων, προκειμένου να αφυπνίσει με τον θάνατό του στο συγκεκριμένο μέρος κοιμισμένες ανθρώπινες συνειδήσεις.

Στέλιος Μ.

Πανευρωπαϊκές εκδηλώσεις Μνήμης στον Γάλλο Εθνικιστή Dominique Venner σε Ρώμη, Αθήνα, Μαδρίτη και Βουδαπέστη

Μαθήματα μαρξισμού παρέδιδε χθες κατά τη συζήτηση του “εκτρώματος των 7500 σελίδων “στους συριζαίους βουλευτές ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Παφίλης. Και έτσι πίνει το αίμα του προλεταριάτου ο καπιταλισμός και εκείνο ο καπιταλισμός και το άλλο ο καπιταλισμός και δώστου να καμαρώνει πως αυτοί οι κουκουέδες είναι οι αυθεντικοί μαρξιστές, ενώ οι συριζαίοι οι γιαλαντζί! Και μόνο εμείς του ΚΚΕ πολεμάμε τον καπιταλισμό, ενώ εσείς οι συριζαίοι τον προσκυνάτε, πανευτυχής ο Παφίλης για την κατάντια των πρώην συντρόφων του. Τώρα το πώς το καταραμένο αυτό καπιταλιστικό σύστημα τους έδωσε τηλεοπτική, πανελληνίας εκπομπής άδεια, το γνωστό 90,2  και πώς οι κουκουέδες την πούλησαν σε ένα από εκείνα τα διαμάντια του καπιταλισμού, τις ονομαζόμενες offshore εταιρείες και τσέπωσαν 4 εκατομμύρια ευρώ, δύσκολα μπορεί να το εξηγήσει κανείς. Ίσως είναι μέσα στον “παράξενο πόλεμο” του ΚΚΕ με το κεφάλαιο. Μισούν θανάσιμα τα χρήματα, αλλά συγχρόνως τρελαίνονται να τα συντρώγουν, οι σύντροφοι. ΥΓ. Και να μην ξεχνάμε ότι το ίδιο καπιταλιστικό σύστημα έδωσε τηλεοπτική άδεια και στον άλλο “μεγάλο πολέμιο του” τον Καρατζαφέρη και μόνο σ΄ αυτούς του δυο.

Γεώργιος Ρ.

Χρήστος Χατζησάββας: Η δήθεν αντίστασή σας στα Μνημόνια είναι για γέλια!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-23-maiou-2016#ixzz49UAjtKgY

Exit mobile version