Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η… αντιμνημονιακή πτέρυγα του Σύριζα και τα εκατομμύρια των ΜΚΟ

Η... αντιμνημονιακή πτέρυγα του Σύριζα και τα εκατομμύρια των ΜΚΟ

Είδαμε χθες την υπερψήφιση των επαίσχυντων μνημονιακών μέτρων από την κυβερνητική πλειοψηφία. Σύσσωμα τα ΜΜΕ προπαγάνδισαν την επιστολή παραίτησης της Κατριβάνου, η οποία παραιτήθηκε από βουλευτής έχοντας υπερψηφίσει όμως το σύνολο των μέτρων, πλην δύο άρθρων.

Αξίζει, σε αυτό το σημείο, να θυμίσουμε ποιά είναι η Βασιλική Κατριβάνου, ώστε να αντιληφθούμε το σκοπούμενο πίσω από την προπαγάνδα των «νταβατζήδων», οι οποίοι επιχειρούν να παρουσιάσουν την συγκεκριμένη ως «αντιστεκόμενη».

Δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι είναι σφόδρα αντεθνικίστρια και ειδικότερα αντιχρυσαυγίτισσα, σε σημείο γραφικότητας. Θα σταθούμε, όμως, στο γεγονός ότι η Κατριβάνου ήταν μαζί με τον Λάμπρου, τον συνομιλητή των τρομοκρατών, στην Λέσβο προκειμένου να επηρεάσει δικαστική απόφαση και να αφεθούν ελεύθεροι δουλέμποροι, διακινητές λαθρομεταναστών, που είχαν ως άλλοθί τους την ιδιότητα του εθελοντή σε ΜΚΟ.

Στην επιστολή παραίτησής της η Κατριβάνου τονίζει την παρουσία μίας επιτροπείας και μιλάει για το ότι στον Σύριζα «εφαρμόζουμε μέτρα και πολιτικές που έρχονται σε αντίθεση με τον πυρήνα των αξιών και της πολιτικής μας· ταυτόχρονα, όμως, αδυνατώ να σκεφτώ οποιαδήποτε αξιόπιστη εναλλακτική». Συνεπώς, επί της ουσίας συμφωνεί με την πολιτική που εφαρμόζει ο Σύριζα, απλώς δεν μπορεί να αντέξει το πολιτικό κόστος να κυκλοφορεί στο δρόμο ως μνημονιακή βουλευτής.

Το αδιέξοδο του αριστερισμού, αφού ο διορισμός ημετέρων και η παροχή δισεκατομμυρίων στις ΜΚΟ που υπερασπίζεται με όλες της τις δυνάμεις η Κατριβάνου μοιραία οδηγεί στην επιτροπεία και τα Μνημόνια. Βασιλική, αν δεν υπήρχαν τα μνημόνια και οι δόσεις από τους διεθνείς τοκογλύφους δεν θα μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν οι δουλέμποροι που πνίγουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες. Δεν γίνεται, λοιπόν, να στηρίζεις τις ΜΚΟ και να παραιτείσαι από την υπερψήφιση των μνημονίων.

Αυτό το αδιέξοδο τώρα θα κληθεί να το λύσει ο μόνιμος… επιλαχών, Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος για άλλη μία φορά καλείται σε αντικατάσταση βουλευτή που παραιτείται. Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο είχε κληθεί να αντικαταστήσει τον Χουντή. Τώρα αντικαθιστά την Κατριβάνου. Τότε, με το «καλημέρα» στη Βουλή είχε ψηφίσει το αριστερό μνημόνιο, σημειώνοντας:

«Η αποψινή ήταν η πιο εξευτελιστική στιγμή στη ζωή μου από τότε που κατουρήθηκα στο σχολικό στην τρίτη δημοτικού. Οι πρώτες λέξεις που είπα ως βουλευτής ήταν ένα ΝΑΙ σε κάτι που δεν πιστεύω, ψήφισα μνημόνιο, αισθάνομαι άρρωστος.»

Άξιος! Άξιος! Και μην στεναχωριέσαι, “σύντροφε”. Έτσι είχε αισθανθεί την πρώτη φορά και ο Άδωνις, μόνο που αυτός κόντευε να κατουρηθεί από τη χαρά του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h…-antimnhmoniakh-pteruga-tou-suriza-kai-ta-ekatommuria-twn-mko#ixzz49UDSmruu

Exit mobile version