Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προδιαγεγραμμένη η πορεία της προδοσίας εναντίον της Πατρίδας και του Λαού

Προδιαγεγραμμένη η πορεία της προδοσίας εναντίον της Πατρίδας και του Λαού

Ανεξαρτήτως από το αν θα υπάρχει συμφωνία στο Eurogroup της 24ης Μαΐου ή όχι, η πρώτη αξιολόγηση θα έχει κλείσει έχοντας πίσω της ένα εφιαλτικό νομοσχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει τα εξής:

α) Ένα πακέτο έμμεσων φόρων και περικοπών κοινωνικών δαπανών, ύψους 1,8 δισ. ευρώ, το οποίο έρχεται να προστεθεί σε όλα τα προηγούμενα πακέτα, γονατίζοντας ακόμη περισσότερο τον Ελληνικό Λαό.

β) Την τελική ρύθμιση για τα «κόκκινα δάνεια», με την οποία θα μετατραπεί οριστικά το σύνθημα «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη» σε «κανένα σπίτι σε χέρια ιδιοκτήτη».

γ) Την ρύθμιση για την δημιουργία του νέου Ταμείου ιδιωτικοποιήσεων, το οποίο θα ξεπουλήσει όλη την περιουσία του Ελληνικού κράτους στους διεθνείς τοκογλύφους.

δ) Τον περιβόητο «κόφτη», ο οποίος κατατέθηκε με την μορφή τροπολογίας, για να μην υποστεί τον καθιερωμένο συνταγματικό έλεγχο από το αρμόδιο όργανο της Βουλής και φανεί έτσι ο σαφής αποικιοκρατικός και αντισυνταγματικός χαρακτήρας του. Πρόκειται για έναν αυτόματο μηχανισμό περικοπής μισθών, συντάξεων και κοινωνικών δαπανών, κάθε φορά που δεν θα βγαίνει ο λογαριασμός (και) του τρίτου Μνημονίου. Που δεν θα βγαίνει, ακριβώς επειδή στηρίζεται σε εξωφρενικές παραδοχές μιας υποτιθέμενης ανάπτυξης και προβλέπει τεράστια «πρωτογενή πλεονάσματα», τα οποία ακόμη κι αν επιτυγχάνετο θα πήγαιναν στην αποπληρωμή του χρέους.

Υπάρχει, λοιπόν, χαραγμένος ένας συγκεκριμένος οδικός χάρτης πορείας, ανεξαρτήτως από την «επιτυχία» ή μη του Eurogroup της Τρίτης. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θα υπάρχει μέσα σ’ αυτόν ένας μηχανισμός ανάπτυξης και βαθμιαίας απαλλαγής από τα Μνημόνια και την σκληρή επιτροπεία. Αντιθέτως, θα είναι ένας μηχανισμός πλήρους αποικιοποίησης της Χώρας και υποδούλωσης του Ελληνικού Λαού. Ένα εργαλείο όχι μόνο διατήρησης αλλά και διεύρυνσης της «κινεζοποίησης» των Ελλήνων.

Ο έλεγχος του ρυθμού πληρωμής του χρέους και ο δημοσιονομικός «κόφτης» θα αποτελούν το δίδυμο του μοντέρνου αποικιακού ελέγχου, με στόχο οι διεθνείς τοκογλύφοι να αρπάζουν ό,τι παράγει η Πατρίδα μας, ενώ ταυτόχρονα να διατηρούν αμείωτη την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού. Όποτε, μάλιστα, η δημοσιονομική πολιτική «ξεφεύγει» από τον σχεδιασμό της, θα έρχεται ο «κόφτης» να αποκαθιστά αυτόματα την μνημονιακή τάξη. Έτσι κι αλλιώς, το τρίτο Μνημόνιο το λέει καθαρά: «Για την επιτυχία θα απαιτηθεί η συνεχής εφαρμογή των συμφωνημένων πολιτικών επί πολλά έτη. Για τον σκοπό αυτόν, απαιτείται πολιτική δέσμευση, αλλά επίσης και η τεχνική ικανότητα της ελληνικής διοίκησης να την υλοποιήσει».

Η πορεία της προδοσίας εναντίον της Πατρίδας και του Λαού είναι προδιαγεγραμμένη. Τόσο άμεσα (από την κυβέρνηση) όσο και έμμεσα (από την «ευρωπαϊκή» αντιπολίτευση του «συνταγματικού τόξου», η οποία ψήφισε το τρίτο Μνημόνιο πέρυσι το καλοκαίρι).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prodiagegrammenh-h-poreia-ths-prodosias-enantion-ths-patridas-kai-tou-laou#ixzz49WN3HUQZ

Exit mobile version