Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έλληνες Γιατροί: Χωρίς παιδίατρους 23 νομοί της χώρας, τη στιγμή που προγραμματίζονται προσλήψεις για την περίθαλψη των λαθρομεταναστών!

Από την πρώτη στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την εξουσία, φρόντισε να καταδείξει σε κάθε τομέα τις προτεραιότητές της. Στην περίπτωση λοιπόν της δημόσιας Υγείας, φαίνεται πως οι Έλληνες αποτελούν πολίτες β’ κατηγορίας.

Ειδικότερα, οι αρμόδιοι του υπουργείου Υγείας προγραμματίζουν προσλήψεις ιατρών και δεσμεύουν σημαντικά ποσά για την περίθαλψη όσων έχουν παράνομα εισέλθει στην χώρα,  την στιγμή που η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών δεν έχει πρόσβαση ούτε καν στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Μάλιστα, σε 23 νομούς της Ελλάδος εντοπίζονται ελλείψεις στην ειδικότητα του παιδιάτρου, με αποτέλεσμα οι γονείς να αναγκάζονται -ανεξαρτήτως της οικονομικής τους κατάστασης- να καταφεύγουν στον ιδιωτικό τομέα. Δυστυχώς, σε αυτήν την περίπτωση πρόκειται για παιδιά, των οποίων η διαβίωση σε οποιαδήποτε άλλο έννομο και εκσυγχρονισμένο κράτος, θα αποτελούσε την βασική προτεραιότητα.

Οι κυβερνητικοί παράγοντες αισθάνονται ενοχές για τις συνθήκες διαβίωσης που αντιμετωπίζουν οι λαθρομετανάστες, αλλά παραδόξως δεν δείχνουν την ίδια ευαισθησία για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Έλληνες πολίτες και οι πλέον ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα μικρά παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnes-giatroi-chwris-paidiatrous-23-nomoi-ths-chwras-th-stigmh-pou-progra#ixzz49aKmOEFJ

Exit mobile version