Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσίπρας από… άλλο πλανήτη: Ευχαριστίες προς τον σουλτάνο Ερντογάν για τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών και τις συνεχείς παραβιάσεις των εθνικών συνόρων!

Τσίπρας από... άλλο πλανήτη: Ευχαριστίες προς τον σουλτάνο Ερντογάν για τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών και τις συνεχείς παραβιάσεις των εθνικών συνόρων!

Σε διεθνή συνάντηση ΜΚΟ βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας χθες και εκεί συναντήθηκε τόσο με την Άνγκελα Μέρκελ, όσο και με τον Σουλτάνο Ερντογάν.

Εκεί, ο πρωθυπουργός είπε απευθυνόμενος προς τον Ερντογάν ότι «Μέχρι σήμερα είμαστε ικανοποιημένοι από την υλοποίηση της συμφωνίας», σπεύδοντας να σημειώσει ότι «έχουν ελαττωθεί οι ροές των προσφύγων και έχουν αντιμετωπιστεί αρκετά οι διακινητές» και ότι «η συμβολή του ΝΑΤΟ είναι καθοριστική».

Προφανώς ο Τσίπρας ζει σε κάποιο «παράλληλο σύμπαν», πάντως σίγουρα όχι στην Ελλάδα του 2016. Ήδη, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έχουν εισέλθει στη χώρα μας 165.247 λαθρομετανάστες μόνο το πρώτο τετράμηνο του 2016Από την δε έναρξη της εφαρμογής της «συμφωνίας» για την οποία είναι ικανοποιημένος ο Τσίπρας έχουν μπει σύμφωνα με πληροφορίες των Financial Times 8.000 λαθρομετανάστες και έχουν επαναπροωθηθεί μόλις 386.

Σε ό,τι αφορά δε την «καθοριστική συμβολή του ΝΑΤΟ», αξίζει να θυμίσουμε στον πρωθυπουργό ότι το ΝΑΤΟ δεν επεμβαίνει στις ροές των λαθρομεταναστών, ενώ κάτω από την εποπτεία των νατοϊκών δυνάμεων γίνονται οι συνεχείς παραβιάσεις των ελληνικών συνόρων από τους τούρκους.

Η κυβέρνηση, ακολουθώντας την πολιτική της ΝΔ και του Πασόκ, επενδύει και παραδίδει τα πάντα στο όνομα της «ελληνοτουρκικής φιλίας». Έτσι δεν διστάζει να συζητάει θέματα ελληνοτουρκικής συνεργασίας μέχρι και στα ενεργειακά την ώρα που η τουρκία κορυφώνει την επιθετικότητά της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipras-apo…-allo-planhth-eucharisties-pros-ton-soultano-erntogan-gia-tis#ixzz49aSblxq5

Exit mobile version