Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακόμα απλήρωτους έχει τους υπαλλήλους της ΝΔ ο “νοικοκύρης” Μητσοτάκης

Ακόμα απλήρωτους έχει τους υπαλλήλους της ΝΔ ο “νοικοκύρης” Μητσοτάκης

Μπορεί για ευνόητους λόγους «να σπρώχνεται» από παντού ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έτσι ώστε να μπορεί να είναι σε θέση να αποτελέσει την επόμενη εναλλακτική λύση στην συνέχιση της μνημονιακής διακυβέρνησης της Χώρας, αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Στην εφημερίδα «Το παρόν», υπό τον τίτλο «Απλήρωτοι 4 μήνες και…» γράφονται τα εξής: «Κενό γράμμα αποδείχθηκαν οι υποσχέσεις που είχε δώσει, αμέσως μετά την εκλογή του στην αρχηγία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τακτοποίηση των οφειλών προς τους υπαλλήλους της Νέας Δημοκρατίας. Αν και έχουν περάσει τέσσερις και πλέον μήνες, δεν υπάρχει καμιά απολύτως εξέλιξη.

Παραμένουν απλήρωτοι εδώ και αρκετούς μήνες, οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι η τελευταία φορά που πήραν μέρος των  μισθών τους ήταν επί… προεδρίας Β. Μεϊμαράκη, με συνέπεια αρκετοί εξ αυτών να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης».

Με απλά λόγια, ένας τύπος ο οποίος ο οποίος δεν μπορεί να βάλει σε μια τάξη, έστω και στοιχειώδη, τα του κομματικού του οίκου, φιλοδοξεί να κυβερνήσει την Χώρα. Πέρα από το οξύμωρο του σχήματος, η ίδια η πραγματικότητα δείχνει ότι ο Μητσοτάκης θα «αντιμετωπίσει» τις συνταγές του Μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά», φροντίζοντας δηλαδή να συνεχίσει την συγκεκριμένη μνημονιακή πολιτική κάτω από το δικό του νεοφιλελεύθερο πρίσμα.

Επί της ουσίας, ο Μητσοτάκης δεν έχει κάτι να «ζηλέψει» από τη νυν κυβέρνηση ως προς την διαχείριση της μνημονιακής πολιτικής. Έχοντας ως οδηγό την διαχείριση ενός φαλιρισμένου οικονομικά κόμματος, την οποία δεν βελτίωσε ούτε στο ελάχιστο, δείχνει τον δρόμο που θα ακολουθήσει κι αυτός, αν κατορθώσει κάποια στιγμή να πάρει τα ηνία της εξουσίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizei-na-echei-aplhrwtous-edw-kai-4-mhnes-tous-upallhlous-ths-nd-o-mht#ixzz49bGspluG

Exit mobile version