Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για πρώτη φορά ο Τραμπ μπροστά από την Κλίντον σε δημοσκόπηση

Για πρώτη φορά ο Τραμπ μπροστά από την Κλίντον σε δημοσκόπηση

Φαίνεται ότι η απίστευτη προπαγάνδα εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ από το σύνολο των ΜΜΕ στις ΗΠΑ (και όχι μόνον) γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον τους και υπέρ του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα των «Νέων», τα οποία υπό τον τίτλο «Το μίσος και ο κίνδυνος του φασισμού» και υπότιτλο «Για πρώτη φορά ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις μπροστά από τη Χίλαρι Κλίντον» λέει, μεταξύ άλλων, και τα εξής: «Κι αν συμβεί το αδιανόητο; Κι αν η στροφή προς τα δεξιά (αν όχι προς τα ακροδεξιά) επιβεβαιωθεί τον προσεχή Νοέμβριο και στις Ηνωμένες Πολιτείες με την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία; Πράγματι, η τελευταία σύνθεση διαφόρων πρόσφατων δημοσκοπήσεων από τον έγκυρο ιστότοπο RealClearPolitics δίνει για πρώτη φορά τον αμερικανό μεγιστάνα νικητή με διαφορά 0,2%. Ο Τραμπ φαίνεται να επωφελείται από τη συσπείρωση των Ρεπουμπλικάνων ψηφοφόρων γύρω από το πρόσωπό του. Η Χίλαρι Κλίντον, αντίθετα, εξακολουθεί να έχει απέναντί της στις προκριματικές εκλογές για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος του Μπέρνι Σάντερς, ο οποίος είναι διατεθειμένος να παραμείνει στη μάχη μέχρι το συνέδριο του προσεχούς Ιουλίου», ενώ το κείμενο τελειώνει ως εξής: «Πολλοί ρεπουμπλικάνοι πολιτικοί είναι ενθουσιασμένοι επειδή ο Τραμπ ξεσηκώνει τα πλήθη. Υπάρχει όμως ένας σοβαρός κίνδυνος, τον οποίο είχε διακρίνει ο Αλεξάντερ Χάμιλτον παρακολουθώντας από την Αμερική την πορεία της Γαλλικής Επανάστασης: η απελευθέρωση των παθών να οδηγήσει όχι σε μεγαλύτερη δημοκρατία αλλά στη δημιουργία ενός τυράννου. Το φαινόμενο αυτό έχει παρατηρηθεί τον περασμένο αιώνα σε διάφορες δημοκρατικές και ημιδημοκρατικές χώρες. Και έχει όνομα: φασισμός».

Να, λοιπόν, που έχουμε και πάλι την γνωστή «καραμέλα» του «φασισμού», με την οποία οι κήρυκες της επιβληθείσας «πολιτικής ορθότητας» επιχειρούν να επαναφέρουν στην καθεστηκυία τάξη εκείνους που αμφισβητούν την κυριαρχία τους επί της ζωής, της κοινωνίας και του κράτους στο οποίο ζουν.

Πριν από λίγο καιρό ο Τραμπ ήταν δημοσκοπικά πάνω από 10 μονάδες πίσω από την Χίλαρι Κλίντον. Τώρα, όπως βλέπουμε και στο δημοσίευμα των «Νέων», είναι για πρώτη φορά μπροστά, έστω και με το οριακό 0,2% και θεωρείται σίγουρο ότι όσο περνάει ο καιρός, και έχοντας ως δεδομένη την μονόπλευρη «πληροφόρηση» των ΜΜΕ, ο χρόνος θα εργάζεται υπέρ του Τραμπ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gia-prwth-fora-o-tramp-mprosta-apo-thn-klinton-se-dhmoskophsh#ixzz49e6yWYD4

Exit mobile version