Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Δράμα

Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας: Το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στα Βασιλικά του Δήμου Θέρμης πολιτική ομιλία των συναγωνιστών Ματθαιόπουλου Αρτέμη και Γραικού Φώτη.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Συναγωνιστής Λιόκος Νικόλαος, ο οποίος ευχαρίστησε τους πρώην Βουλευτές για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα, τους παρευρισκόμενους, αλλά και τον ιδιοκτήτη του χώρου που για πολλοστή φορά φιλοξενεί εκδηλώσεις του Κινήματος και επεσήμανε ότι ο αγώνας γίνεται από χωριό σε χωριό, από γειτονιά σε γειτονιά με στόχο την παρουσίαση των θέσεων του Λαϊκού Συνδέσμου ώστε να γίνει αντιληπτό πως μόνο ένας δυνατό εθνικιστικό Κίνημα θα μπορέσει να δώσει πίσω τη χαμένη αξιοπρέπεια στους Έλληνες.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο εκλεγμένος περιφερειακός Σύμβουλος στην Κεντρική Μακεδονία και μέλος της Κ.Ε. Συναγωνιστής Γραικός Φώτης, ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στο φλέγον θέμα της λαθρομετανάστευσης και των λεγομένων «hotspots», για τα οποία η ευρύτερη Κ. Μακεδονία έχει την «τιμητική» της. Αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται ώστε με την αύξηση των λαθρομεταναστών που εισβάλουν στην Ελλάδα να υλοποιηθεί το σκοτεινό σχέδιο του ανθελληνικού κατεστημένου για φτηνά εργατικά χέρια και ειδικές οικονομικές ζώνες, όπως τείνει να γίνει ο Ν. Κιλκίς. Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να αυταπατάται, αλλά να καταλάβει ότι ένα οργανωμένο σχέδιο εξυφαίνεται μπροστά του και πως η μόνη δύναμη που μπορεί να ανατρέψει αυτά τα σχέδια είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή.

Έπειτα το λόγω έλαβε ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή στο Δήμο Θεσσαλονίκης και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης. Αναφέρθηκε αρχικά στο πολυνομοσχέδιο-έκτρωμα τονίζοντας πως Ίσως πολλοί να μην καταλαβαίνουν τι ακριβώς διακυβεύεται με το εν λόγω νομοσχέδιο, αλλά οι περικοπές, ο «κόφτης» και το υπερταμείο θα αποτελέσουν την ταφόπλακα γενεών Ελλήνων και Ελληνίδων. Στη συνέχεια αναφέρθηκε αναλυτικά σε ένα μέρος των φόρων που θα επιβληθούν και στην μείωση που θα επιβληθεί στο εισόδημα όλων των επαγγελματικών τάξεων. Το νέο υπερταμείο, όπου η διοίκησή του θα ορίζεται από τους ξένους τοκογλύφους θα ξεπουλήσει την περιουσία του ελληνικού κράτους και θα έχει υποτίθεται διάρκεια 99 ετών.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η υποτέλεια με αυτούς τους απατεώνες στην κυβέρνηση θα είναι μόνιμη και αυτό θα είναι μια επιτυχία της «αριστεράς» με την αγαστή βοήθεια και των δήθεν ψευτοπατριωτών της κεντροδεξιάς, αφού τα πάντα ψηφίστηκαν από κοινού. Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι η δήθεν αξιολόγηση και τα μέτρα δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ψευτοδίλημμα που οδηγεί μόνιμα σε φαύλο κύκλο τόσο την οικονομία όσο και το μέλλον όλων μας. Το δίλημμα δεν είναι «δεξιά» ή «αριστερά» και δεν πρέπει κανείς να βλέπει το μέλλον μόνο με βάση τα στενά του ατομικά συμφέροντα. Η μόνη λύση είναι ένα Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στην εξουσία που θα ανατρέψει τα σχέδια τους μια και καλή.

Τέλος οι συναγωνιστές απάντησαν σε ερωτήσεις για τις θέσεις του Κινήματος σε όλους τους τομείς  μετατρέποντας την εκδήλωση σε ανοιχτή συζήτηση. Ο κόσμος δήλωσε την αγανάκτηση του, αλλά και την αγωνία του για το μέλλον της πατρίδας μας. Οι Συναγωνιστές με τη σειρά τους επεσήμαναν ότι πραγματοποιούνται συνεχής ενημερωτικές δράσεις σε όλη την Ελλάδα, αφού το Κίνημα είναι αποκλεισμένο από τα ΜΜΕ, τα οποία έχουν τους λόγους τους να μην ακουστεί η φωνή της αλήθειας. Ο αγώνας συνεχίζεται ώστε να πάρουμε οι Έλληνες την Πατρίδα μας πίσω.

Την Παρασκευή 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας η ομιλία του Συναγωνιστή Σούφη Γεράσιμου με θέμα «Πλάτων: Το Χρυσό Γένος». Στην αρχή της ομιλίας ο Συναγωνιστής έκανε μία περιγραφή για το Χρυσό, το Ασημένιο και το Σιδερένιο γένος των ανθρώπων που σύμφωνα με τον Πλάτωνα διαμόρφωναν τις τρεις κοινωνικές τάξεις. Αναφέρθηκε στην διάκριση της ψυχής στο λογιστικό, θυμοειδές και επιθυμητικό μέρος αντίστοιχα και κατά την οποία φανερώνονταν η ανωτερότητα του Χρυσού Γένους από τα άλλα δύο. Στην συνέχεια έγινε ένας παραλληλισμός με το σήμερα όπου κυρίαρχο είναι το Σιδερένιο γένος κατευθυνόμενο από προσωπικές επιθυμίες και φιλοδοξίες των ανθρώπων, το οποίο θα συντρίψει η Νέμεσις του Χρυσού Γένους – της Χρυσής Αυγής του ελληνισμού, του Αιώνιου και Αθάνατου Πνεύματος που ΔΕΝ φυλακίζεται, ΔΕΝ υποτάσσεται, ΔΕΝ πεθαίνει.

Κατόπιν, το λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Τσαπακίδης Κοσμάς κάνοντας μία εκτενή αναφορά στην γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού. Επίσης, σχολιάζοντας την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή σταθερή στις θέσεις της, θα συνεχίσει να καταψηφίζει τα αντεθνικά νομοσχέδια που φέρνουν προς ψήφιση οι δούλοι των διεθνών τοκογλύφων και ότι παραμένει πιστή στην ιδέα για μία νέα Ελλάδα χωρίς μνημόνια, λαθροεισβολείς και προδότες των εθνικών συμφερόντων. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, όλοι σε στάση προσοχής έψαλλαν τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-nea-mhchaniwna-drama#ixzz49eAMBggB

Exit mobile version