Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Megalo τέλος έρχεται;

Το Megalo τέλος έρχεται;

Πολλά λέγονται και ακούγονται τις τελευταίες ώρες γύρω από την όντως τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Μega, ένα άλλοτε κραταιό τηλεοπτικό κανάλι το οποίο σήμερα βουλιάζει κάτω από το βάρος των πολλαπλών αμαρτημάτων του.

Πριν συνεχίσουμε, ας τονίσουμε ότι όποιος θεωρεί ότι το κλείσιμο του Mega προμηνύει άσχημες για την ενημέρωση εξελίξεις (!), προκαλεί απλώς τον γέλωτα. Εκτός κι αν εννοεί ως “ενημέρωση” την χοντροκομμένη προπαγάνδα υπέρ των διεθνών τοκογλύφων, του “Ναι”, τα τουρκικά σήριαλ και την εμετική και ανήθικη επίθεση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στην οποία ουδέποτε εδόθη βήμα για να πει την άποψή της. Εφόσον κάποιος θεωρεί ως καλούς και άξιους συναδέλφους (!!) στο Mega τον Πρετεντέρη, τον Καψή, την Τρέμη, την Σαραφογλου, τον Καμπουράκη, τον Οικονομέα, ε τότε κάθε σχόλιο αδυνατεί να περιγράψει την κατάσταση.

Όταν, μάλιστα, ο… πόνος για το Mega προέρχεται από “εθνικόφρονες”, σ’ αυτή την περίπτωση κάθε επιχείρημα είναι περιττό, καθώς το “ξεγύμνωμα” είναι ολοφάνερο. Έτσι, για να ξεδιπλώνει ο καθένας τις απόψεις του και να βλέπουμε ποιος πληροφορεί όπως τον βολεύει, ποιος ταυτίζεται με ό,τι πιο σάπιο και χυδαίο στον τομέα της κατευθυνόμενης “ενημέρωσης” και ποιος εκτίθεται ανεπανόρθωτα προκαλώντας, όπως είπαμε, τον γέλωτα…

Από εκεί και πέρα, το μόνο πραγματικό ανθρώπινο ενδιαφέρον που μπορεί να υπάρχει στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι μόνο για τους χαμηλόμισθους εργαζόμενους (όχι τους δημοσιογράφους) στο Mega, εκείνους που δεν έχουν σχέση με την διαπλοκή την οποία επί δεκαετίες υπηρέτησαν οι μεγαλόμισθοι που πέρασαν κατά καιρούς. Η λύση είναι απλή: ο Μπόμπολας λεφτά έχει. Ας φροντίσει, λοιπόν, απλώς να πληρώσει τους εργαζόμενους στο κανάλι και όλα θα λυθούν. Το ίδιο να φροντίσουν να κάνουν και οι υπόλοιποι συνεταίροι του, αν θέλουν να το κρατήσουν ζωντανό. Όλα τ’ άλλα είναι περιττά.

Το γεγονός, όμως, ότι το συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι κατέστη λαομίσητο και ταυτίστηκε από τον Ελληνικό Λαό με την διαπλοκή, καθιστά μάλλον μη αναστρέψιμη την κατάσταση, είτε άμεσα είτε μετά από λίγο καιρό. Το Mega, επί χρόνια, κατασκεύαζε μια εικονική πραγματικότητα και έσκαβε τον λάκκο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τώρα, έπεσε αυτό μέσα στον λάκκο και αδυνατεί να σηκωθεί από τον βούρκο που το περιβάλλει.

Διαβάστε επίσης: Λύσσα και οργή των συστημικών ΜΜΕ για τον θρίαμβο του ΕΛΑΜ: «Δυστυχώς, το αδελφό κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μπαίνει στην Βουλή…» το σχόλιο του Mega! ΒΙΝΤΕΟ

Πόνος στο Mega για τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής για τους νταβατζήδες – ΒΙΝΤΕΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-megalo-telos-erchetai#ixzz49hhbJwNF

Exit mobile version