Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Σας γράφω από το Ηράκλειο Κρήτης, με λένε Μανουέλα και ο λόγος που το κάνω είναι η μεγάλη απόφαση που πήραμε με την οικογένεια μου να ξαναφύγουμε σε λίγους μήνες από την Ελλάδα. Μια Ελλάδα που στο παρελθόν την είχαμε ξαναφήσει για ένα καλύτερο αύριο. Δουλέψαμε στη Γερμανία 11 χρόνια κάναμε ένα σπίτι και ένα παιδί εκεί, το τρίτο μου αγόρι κατά σειρά και πήραμε τότε τα παιδιά μας (το 2005) και επιστρέψαμε στην πατρίδα μας. Έστειλα στο στρατό τα 2 μεγαλύτερα αγόρια μου, που με επιλογή τους υπηρέτησαν τις ειδικές δυνάμεις. Ο πρώτος καταδρομέας, ο δεύτερος στα αλεξίπτωτα και ο τρίτος είναι φοιτητής αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά με πονάει τόσο πολύ που αναγκάζομαι στα 46 μου να ξαναφύγω και να αφήσω ένα παιδί πίσω μόνο του σε μια πατρίδα που ακόμα και να τελειώσει τη σχολή του δεν έχει τίποτα να του προσφέρει. Αγαπώ την Ελλάδα και για αυτό το λόγο είμαι ψηφοφόρος σας και εγώ και η οικογένεια μου και μακάρι στις επόμενες εκλογές να έχω τα λεφτά να έρθω έστω να ξαναψηφίσω. Σας γράφω για να σας ζητήσω μια χάρη. Πάρτε την Ελλάδα στα χέρια σας διώξτε τους εγκληματίες του σύριζα – ν.δ – πασοκ. Τιμωρήστε τους, που από νοικοκύρηδες μας έκαναν κακομοίρηδες φτωχούς και χρεωμένους από παράλογες φορολογίες και με όλα αυτά  μας έδιωξαν. Εσείς  κάντε όλους τους  Έλληνες της ομογένειας να γυρίσουν πίσω. Τα παιδιά μας να έχουν δουλειά στην χώρα τους είναι νέα παιδιά έχουν δύναμη, μπορούν να πιάσουν την πέτρα και να την στύψουν, αλλά δυστυχώς αυτό θα το κάνουν σε μια ξένη κρύα χώρα. Εύχομαι στις επόμενες εκλογές να πάτε τόσο ψηλά που να μπορέσετε να κάνετε αυτό που πρέπει!!!

Με εκτίμηση, Εμμανουέλα

Στο στόχαστρο η ελληνική νεολαία: Την κατάργηση των Αρχαίων Ελληνικών από το Γυμνάσιο εισηγούνται συριζαίοι πανεπιστημιακοί

Πούλησαν τη ψυχή τους στον βουλευτικό μισθό, και ψήφισαν τα πάντα. Και τώρα, ψάχνουν μέρος να κρυφτούν, μέσα στις ρωγμές και στις δίπλες της ελλαδικής γης! Με τις 153 ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, έφτιαξαν νόμο που αλλάζει άμεσα τη ζωή όλων των Ελλήνων. Που εισάγει νέους φόρους και  ξεπουλά την δημόσια περιουσία. Δίνει τον έλεγχο των δημόσιων οικονομικών στους ξένους τοκογλύφους. Μοναδική φωνή αντίστασης στη λαίλαπα που έρχεται η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι δεν αρκέστηκαν μόνο στη καταψήφιση του νόμου εκτρώματος, αλλά δια στόματος του Αρχηγού τους μέσα στο κολαστήριο της βουλής, δήλωσαν ότι δεν αναγνωρίζουν τη δέσμευση αυτή των κυβερνήσεων οι οποίες  λειτουργούν ως ενεργούμενα ξένων δυνάμεων κατοχής.

Ε.Κ.

Στενή στρατηγική συνεργασία Γερμανίας – Τουρκίας

Δεν φτάνει που έχουν κατασφάξει την ελληνική γλώσσα με τις πολλαπλές απλοποιήσεις όπως την κατάργηση του τελικού “ν”, την αλλαγή στην ορθογραφία όπως πχ η Σκωτία σε “Σκοτία” και τα λοιπά καταργούν και τα Αρχαία Ελληνικά, την γλώσσα των προγόνων μας από τα μαθήματα του γυμνασίου. Και όλα αυτά για ποιον λόγο; Όχι επειδή τα παιδιά μας δεν είναι αρκετά έξυπνα, αλλά γιατί τα παιδιά των λαθρομεταναστών πρέπει να προσαρμοστούν. Και ερωτώ, στις περισσότερες χώρες του κόσμου διδάσκονται τα αρχαία ελληνικά, στο επάγγελμα του μέλλοντος που δεν είναι άλλο από αυτό της πληροφορικής διδάσκονται στις σχολές τα αρχαία ελληνικά και εδώ στην γενέτειρά τους απαξιώνονται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ντροπή σας ξεπουλημένα τομάρια!

Γ.Τ.

Πόσοι «αλληλέγγυοι» έχουν ανοίξει τα σπίτια τους σε «πρόσφυγες»;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-26-maiou-2016#ixzz49n1tM0uY

Exit mobile version