Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μυτιλήνη: Αλγερινοί λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε Αστυνομικούς με σπασμένα μπουκάλια

Μυτιλήνη: Αλγερινοί λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε Αστυνομικούς με σπασμένα μπουκάλια

Ένα νέο περιστατικό βίας κατά Αστυνομικών από λαθρομετανάστες έρχεται να προστεθεί στο ήδη τεταμένο κλίμα στα νησιά του Αιγαίου. Κατά την διάρκεια ενός τυπικού ελέγχου, δύο αλγερινοί λαθρομετανάστες αρνήθηκαν να συμμορφωθούν στις υποδείξεις των αστυνομικών, έσπασαν μπουκάλια και επιτέθηκαν με μανία εναντίον τους.

Σημειώνουμε πως λίγες μέρες πριν στην Σάμο ομάδες λαθρομεταναστών επιτέθηκαν με επιτέθηκαν με μαχαίρια σε Αστυνομικούς και Στρατιωτικούς μέσα στο hot spot, οι οποίοι κυριολεκτικά σώθηκαν από θαύμα!

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του lesvospost για το περιστατικό:

Αλγερινοί επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στην Μυτιλήνη

Χθες (25-05-2016) το βράδυ, συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, δύο υπήκοοι Αλγερίας ηλικίας 25 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια, απειλή και αντίσταση.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο 25χρονος και ο 31χρονος, αρνήθηκαν να συμμορφωθούν στις υποδείξεις των αστυνομικών, ενώ τους απείλησαν και προσπάθησαν να τραυματίσουν έναν από αυτούς, με κομμάτια από σπασμένα μπουκάλια.

Ακολούθως, οι δύο προαναφερόμενοι αλλοδαποί προέβαλαν αντίσταση, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mutilhnh-algerinoi-lathrometanastes-epitethhkan-se-astunomikous-me-spasmena#ixzz49nPy1sy0

Exit mobile version