Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ηλεία, Ανατολική Αττική, Αθήνα

Τ.Ο. Πύργου: Ο γραμματέας της τοπικής μας, Συναγωνιστής Μενέλαος Σωτηρόπουλος αναφέρθηκε σε ζητήματα πολιτικής επικαιρότητας, καθώς και την στάση του Λαϊκού Συνδέσμου κατά την ψήφιση του κατοχικού πολυνομοσχεδίου.

Το επόμενο βράδυ κλιμάκιο Συναγωνιστών διένειμε δωρεάν φύλλα της εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» στο κέντρο της Αμαλιάδας, όπου πλήθος νεαρών κυρίως Ελλήνων μας εκδήλωσε την υποστήριξή τους στο Κίνημα και έτσι ήρθαμε σε επαφή με νέα πρόσωπα που καλέσαμε να ενισχύσουν τις δράσεις μας στον νομό Ηλείας. 

Την Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016, στη Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Παπαδημητρίου Κωνσταντίνου με θέμα “Η Πατρίδα σε κίνδυνο, ο εχθρός εντός των πυλών Μάιος 1453- Μάιος 2016”. Ο Συναγωνιστής, στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε στις τραγικές ημέρες του έτους 1453, τις τελευταίες στιγμές που έζησαν όλοι οι Ήρωες υπερασπιστές της Κωνσταντινουπόλεως, οι οποίοι μαζί με τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο αρνήθηκαν να παραδώσουν στους οθωμανούς της Ανατολής την πατρογονική τους εστία!

Εν συνεχεία και με αφορμή την τραγική Άλωση, ανέφερε πως οι σημερινοί Έλληνες του έτους 2016 αντιμετωπίζουν μια νέα πολιορκία, αυτή τη φορά ολόκληρης της Ελλάδος, απο τους δανειστές που δρουν με τοκογλυφικά σχέδια και απο τους χιλιάδες μετανάστες που καταφθάνουν σε μια χώρα η οποία δεν έχει την δυνατότητα να τους σιτίσει! Και αυτή την φορά οι Έλληνες πρέπει να επιδείξουν Εθνικό πνεύμα και να αντισταθούν στην εξαθλίωση που υφίστανται τα τελευταία έτη με τον οικονομικό πόλεμο και την προσπάθεια υποδούλωσης τους. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη Εθνική Επιλογή για να οδηγήσει την Ελλάδα μας στην ανάκαμψη και την ανασύνταξη! Η εκδήλωση έλαβε τέλος αφού άπαντες έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο!

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα: Την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τον Ντομινίκ Βενέρ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn504#ixzz49w56IgW2

Exit mobile version