Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες μορφές τουρκοποίησης των μουσουλμανοπαίδων της Ελληνικής Θράκης

Νέες μορφές τουρκοποίησης των μουσουλμανοπαίδων της Ελληνικής Θράκης

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodopruzgari.com η παράνομη τουρκική ένωση Ξάνθης λειτουργεί κι ως φροντιστήριο πυρογραφίας, καλλιγραφίας και απαγγελίας που οργανώθηκε  από το Συμβούλιο Πολιτισμού που έχει έδρα την Τουρκία με την συμβολή της ΤΕΞ. Μάλιστα σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην “Τουρκική Ένωση Ξάνθης” δόθηκαν στους μαθητές πυρογραφίας, καλλιγραφίας και απαγγελίας τα πιστοποιητικά τους.

Ο Ισμέτ Τουτζάρ – δάσκαλος, μέλος της ηγεσίας του DEB και πρόεδρος του Ελεγκτικού Συμβουλίου της παράνομης Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης. ανέφερε πως: ”Ειδικοί από την μητέρα πατρίδα Τουρκία, ήρθαν και παρέδωσαν μαθήματα πυρογραφίας, καλλιγραφίας και απαγγελίας στα παιδιά μας τα οποία αποτελούν και το μέλλον μας. Mε τα μαθήματα άρθρωσης τα παιδιά μας μαθαίνουν να εκφράζουν τον εαυτό τους, , ενώ με την πυρογραφία που είναι η πιο παλιά τέχνη στολίσματος χαρτιού συμμετέχουμε και εμείς στην τέχνη, ενώ με την καλλιγραφία που αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της τουρκοισλαμικής τέχνης, διασφαλίζεται η δυνατότητα να γράφουν με υπέροχο τρόπο. Επιθυμώ να αναφέρω πως η κοινότητα μας είναι πάντα ανοιχτή σε αυτές τις σημαντικές εκδηλώσεις που μας κάνουν αυτό που είμαστε. Εμείς ως ΤΕΞ θα συνεχίσουμε να μεταδίδουμε στα παιδιά μας τον τουρκο-ισλαμικό πολιτισμό”.

Ο υπεύθυνος Βαλκανίων του Συμβουλίου Πολιτισμού Ισμαήλ Γιαατζί τόνισε: ”Πιστεύω πως έπεσε ένας σημαντικός σπόρος. Άλλωστε και ο στόχος του Συμβουλίου Πολιτισμού είναι να ρίχνει σπόρους τουρκικού πολιτισμού όπου υπάρχουν Τούρκοι και να τον συντηρούν πάλι εκεί’‘.

Ο Μπεκίρ Μουσταφάογλου- πρόεδρος του συλλόγου Μειονότητας Ν. Έβρου δήλωσε: ”Ξέρουμε πως τα ήθη και τα έθιμα είναι πολύ σημαντικά για την διατήρηση της τουρκικής παρουσίας στα Βαλκάνια και στην Δυτική Θράκη. Πραγματικά είναι μεγάλη μας χαρά αυτά να τα μεταδίδουμε στα παιδιά. Η παρουσία μας είτε στα Βαλκάνια, είτε στην Δυτική Θράκη δεν θα λήξει. Όλοι είμαστε Τούρκοι, μουσουλμάνοι και σε αυτή την χώρα θέλουμε να ζούμε ως Τούρκοι και μουσουλμάνοι’‘.

Φυτώρια πρακτόρων παντού λοιπόν στην Θράκη με τον τουρκικό φανατισμό να ακμάζει σε αντιπαραβολή με το ανθελληνικό σχέδιο που είναι σε εξέλιξη με απαγορεύσεις  των εορτασμών των εθνικών επετείων, με την στρέβλωση και αποσιώπηση της ιστορίας, με την κατάργηση των εθνικών παραδόσεων από την διδαχή και με μια σειρά από «μεταρρυθμίσεις» στο όνομα ενός εκσυγχρονισμού που δεν είναι παρά μια επίθεση κατά της Πατρίδας μας, με την ισοπέδωση δηλαδή της Εθνικής Παιδείας στην Ελλάδα από τους ανθέλληνες πολιτικάντηδες που κυβερνούν την χώρα μας.

Ας αναλογιστεί ο Ξανθιώτης και τοπικά ποια υποταγμένα ανδρείκελα τον εκπροσωπούν που με την σιωπή τους που συνεπάγεται συνενοχή, αβαντάρουν το τουρκοκαθεστώς στον τόπο μας. Αυτά τα παράσιτα που έχουν παρεισφρήσει στην Ελληνική Ξάνθη και στην Θράκη, σύντομα θα ξεριζωθούν με την πολιτική που θα εφαρμόσει η Χρυσή Αυγή, γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή και θέλει και μπορεί να εκδιώξει τους πράκτορες της Άγκυρας από τον τόπο μας.

Κρυσταλίδου Κόνι
Τ.Ο. Ξάνθης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-morfes-tourkopoihshs-twn-mousoulmanopaidwn-ths-ellhnikhs-thrakhs#ixzz49y9pHUDP

Exit mobile version