Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πόνος στην “Αγορά” για την επιτυχία του ΕΛΑΜ – Ακόμα δεν μπορούν να το χωνέψουν!

Η εκλογική επιτυχία του ΕΛΑΜ και η είσοδος για πρώτη φορά δύο Ελλήνων Εθνικιστών στην βουλή της Κύπρου συνεχίζει να προκαλεί τριγμούς όχι μόνο στο σαθρό πολιτικό κατεστημένο του νησιού, αλλά και στους εγχώριους συκοφάντες.

Το σύνολο αριστεροδεξιών πολιτικάντηδων και ΜΜΕ σε Ελλάδα και Κύπρο βρήκαν την ευκαιρία να στάξουν χολή για την επιτυχία του ΕΛΑΜ.

Τυπικό παράδειγμα η εφημερίδα του γνωστού μεγαλοδημοσιογράφου, “Αγορά” που σε χθεσινό ολοσέλιδο άρθρο της αναμασάει τις γνωστές μπούρδες για τους Έλληνες Εθνικιστές περί βίας και… υπόγειων χρηματοδοτήσεων, ενώ με φράσεις του τύπου “μικρός φίρερ” επιχειρούν να προσβάλλουν την προσωπικότητα των Συναγωνιστών, Χρίστου Χρίστου και Λίνου Παπαγιάννη.

Στο μόνο που καταγράφουν την αλήθεια – και τους επιβεβαιώνουμε και εμείς – είναι ότι το ΕΛΑΜ αποτελεί το αδελφό κόμμα της Χρυσής Αυγής και είναι η στεντόρεια φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών στην Κύπρο που από εδώ και πέρα όλοι οφείλουν να σέβονται και να είναι πιο… προσεκτικοί όπως θαρραλέα δήλωσε και ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Κύπρου.

Τέλος, αν δεν μπορούν μια εβδομάδα μετά να χωνέψουν την νίκη του ΕΛΑΜ υπάρχει λύση: Ξύδι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ponos-sthn-agora-gia-thn-epituchia-tou-elam-akoma-den-mporoun-na-to-chwneps#ixzz4A2PN6Svb

Exit mobile version