Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Η άνοδος των Εθνικιστών απειλεί τα Μνημόνια!

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Η άνοδος των Εθνικιστών απειλεί τα Μνημόνια!

Γράφει ο Αντίοχος

Έκθεση για την χρηματοπιστωτική σταθερότητα, με εντονότατες πολιτικές αναφορές και σαφή προσδιορισμό του ενός και μοναδικού εχθρού των διεθνών τοκογλύφων (δηλαδή των εθνικιστικών κινημάτων της Ευρώπης…), δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (των Ευρωπαίων τοκογλύφων…).

Στην έκθεση, η οποία δημοσιεύεται δύο φορές τον χρόνο (αυτή είναι η πρώτη για το 2016), οι τοκογλύφοι της ΕΚΤ προειδοποιούν ότι «η άνοδος των λαϊκιστικών πολιτικών δυνάμεων στην Ευρώπη, που απειλούν να υπονομεύσουν ένα μεγάλο μέρος της καθιερωμένης πολιτικής τάξης στην ήπειρο μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, θα μπορούσε να επιβραδύνει την υλοποίηση των αναγκαίων οικονομικών μεταρρυθμίσεων, πιέζοντας τις αγορές στις ευάλωτες χώρες. Οι προσπάθειες μεταρρύθμισης φαίνεται να έχουν ελαττωθεί, εν μέσω χαμηλού πιέσεων σε κάποιες χώρες και της αύξησης του πολιτικού κινδύνου…».

Κι όπως καταλαβαίνετε, μεταξύ των «ευάλωτων χωρών» της Ευρώπης –ίσως η πιο «ευάλωτη» αυτή τη στιγμή- είναι και η Ελλάδα. Οπότε, ο ελληνικός λαός οφείλει να αυξήσει τα ποσοστά του κόμματος που εκφράζει τον «πολιτικό κίνδυνο» για τους διεθνείς τοκογλύφους, αν θέλει να αντιδράσει στην δυστυχία που του επέβαλλε η δικτατορία τους!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eurwpaikh-kentrikh-trapeza-h-anodos-twn-ethnikistwn-apeilei-ta-mnhmonia#ixzz4A301hQtl

Exit mobile version