Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Με ευχολόγια και μυξοκλάματα, με παρακάλια και έξωθεν ελπίδα, η Πόλις τούρκεψε.. Τουρκεμένη η Πόλις από το 1453..και έτσι θα παραμείνει, έως ότου μια γενιά πολεμιστών αποφασίσει να κάνει πράξη το “πάλι με χρόνους με καιρούς, πάλι δικά μας θα ‘ναι”! Εμείς οι Χρυσαυγίτες κάθε χρόνο, δεν κάνουμε απλά ένα μνημόσυνο, δεν θρηνούμε τον χαμό της Πόλης, Τιμούμε τον ηρωικό αγώνα του Βασιλιά και των υπερασπιστών της!

Μιχάλης Π.

Ολόκληρη η συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τους τελευταίους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης – ΒΙΝΤΕΟ

Πώς είναι δυνατόν να εξηγήσει κανείς την ανεξήγητη ιδέα του υπουργού παιδείας να νομιμοποιήσουν τα πλαστά τους πτυχία και πιστοποιητικά. Περίπου 3000 άνθρωποι, οι οποίοι δουλεύουν στο δημόσιο χάρη σε πτυχία και διπλώματα που δεν πήραν με τον κόπο και την προσπάθειά τους, αλλά με απατεωνιά και λαμογιά; Πώς είναι δυνατόν αυτή η χώρα να θέλει να λέγεται προοδευμένη και πετυχημένη όταν ουσιαστικά επιβραβεύει τον απατεώνα, και τον άριστο τον θεωρεί… έχοντα ρετσινιά όπως είπε ο αλήστου μνήμης Μπαλτάς όταν ήταν υπουργός παιδείας στην πρώτη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ; Και τι πιθανότητες υπάρχουν για έναν άξιο άνθρωπο να σταθεί σε αυτή τη χώρα όταν διοικείται το κράτος από ανίκανους που πλασάρουν τα ναρκωτικά ως μέσο αντιμετώπισης του καρκίνου και επιβραβεύουν τους απατεώνες με διορισμό στο δημόσιο; Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κωνσταντίνα Μ.

“Η Πόλις εάλω”: Οι Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν την Μνήμη των τελευταίων υπερασπιστών της Κωνσταντινούπολης – Φωτορεπορτάζ

Χωρίς ντροπή οι ίδιοι που ψήφισαν τα μνημόνια και τη καταστροφή της πατρίδας, παριστάνουν πως κάνουν αυτοκριτική. Έτσι ο υπουργός της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Καμένος, δήλωσε πως ήταν εγκληματικό που ψήφισε την αύξηση του ΦΠΑ στο 24% για τα νησιά υπογράφοντας έτσι την οικονομική τους καταδίκη. Η λογική θα έλεγε τότε γιατί τα ψήφισε. Ασφαλώς και για την καρέκλα όπως και οι άλλοι επαναστάτες του γλυκού νερού που θα άλλαζαν τα πάντα στην Ελλάδα και θα έσκιζαν το μνημόνιο. Ενώ η βουλευτής του Σύριζα( Βαγενά), σου προσθέτει: Άντεξες 400 χρόνια τουρκικής σκλαβιάς. Και διαμαρτύρεσαι για τα 100 χρόνια μνημονιακής υποδούλωσης; Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Το ένα είναι ότι μας δουλεύουν ασύστολα και κοροϊδεύουν από πάνω και το δεύτερο ότι πρέπει να τους δει οπωσδήποτε ψυχίατρος γιατί υποτίθεται αυτοί αποφασίζουν για το μέλλον της χώρας.

Στέλιος Μ. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-30-maiou-2016#ixzz4A5ylzcLV

Exit mobile version