Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλληλεγγύη στους Έλληνες Εργάτες της βιομηχανίας φωσφορικών λιπασμάτων Καβάλας

Αλληλεγγύη στους Έλληνες Εργάτες της βιομηχανίας φωσφορικών λιπασμάτων Καβάλας

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη η οποία στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων Εργατών της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας. Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο λιπασμάτων της Καβάλας έχουν έρθει αντιμέτωποι με τον εφιάλτη της μελλοντικής τους απόλυσης μέσω των ύποπτων ατομικών συμβάσεων εργασίας. Συγκεκριμένα από τη πρόσφατη λήξη της συλλογικής σύμβασης εργασίας, η διοίκηση Λαυρεντιάδη ασκεί ισχυρότατες, και από ότι καταγγέλλετε, αθέμιτες πιέσεις στους εργαζομένους για εθελούσια έξοδο (!) και μετέπειτα υπογραφή νέων ατομικών συμβάσεων εργασίας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου. Η Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας είναι μιαάκρως παραγωγική και εξαγωγική επιχείρηση, μοναδική στο είδος της σε ολόκληρη τη χώρα, έχοντας ιδιαίτερη δραστηριότητα μέσω της παραγωγής πρώτης ποιότητας προϊόντων, συμβάλλοντας έτσι τα μέγιστα στην Εθνική Παραγωγή και Αυτάρκεια της Πατρίδας μας. Επίσης, λόγω του σημαντικού αριθμού των εργαζομένων που απασχολεί αλλά και των Ελληνικών επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργάζεται, αποτελεί οικονομικό πνεύμονα και ασπίδα κατά της ανεργίας για την Καβάλα και τις γύρω περιοχές.

Επειδή η Χρυσή Αυγή πιστεύει ότι ο Έλληνας Εργάτης και Αγρότης είναι η ραχοκοκαλιά της Εθνικής Οικονομίας, ιδρύει σε όλη τη χώρα Αγροτικά και Εργατικά σωματεία τα οποία είναι φορείς ενός υγιούς συνδικαλισμού που προασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων και μόνο. Λαμπρό παράδειγμα είναι η ίδρυση του Σωματείο Ελλήνων Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ναυπηγοεπισκευαστικών Ζωνών (Πειραιώς – Κερατσινίου – Δραπετσώνας – Νίκαιας – Νήσων) – Άγιος Νικόλαος από τον Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγό όπως και επίσης η πληθώρα αγροτικών σωματείων που ιδρύονται σε μεγάλες αγροτικές περιοχές από τους Συναγωνιστές Ιωάννη Λαγό και Νικόλαο Μίχο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχοντας κατά νου την εξυγίανση της αγροτικής και βιομηχανικής παραγωγής πιστεύει ακράδαντα ότι:

· 1% βιομηχανική ανάπτυξη αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη ή καταναλωτική επέκταση, διότι η πρώτη και μόνο συμβάλει στην αυτάρκεια της Πατρίδας

· Η Πατρίδα μας χρειάζεται ένα μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης που βασίζεται στις έννοιες της εργασίας και της παραγωγής. Ενθαρρύνουμε την ιδιωτική πρωτοβουλία, υπό τον όρο ότι αυτή δεν εκδηλώνεται αντίθετα προς το εθνικό συμφέρον και θεωρούμε απαραίτητη την παραμονή υπό κρατική διαχείριση και έλεγχο, των επιχειρήσεων στρατηγικού ενδιαφέροντος, όπως λχ. της Β.Φ.Λ στη Καβάλα.

· Πρέπει να ενισχυθούν οι αγροτικές δράσεις όπως η ιδιοπαραγωγή ζωοτροφών, η προετοιμασία χωραφιών για καλλιέργειες, η ορθολογική χρήση του νερού, η ανακύκλωση των υπολειμμάτων της αγροτικής παραγωγής για την παραγωγή βιολογικών λιπασμάτων, κλπ.

· Πρέπει να επιβληθούν υψηλοί δασμοί σε εισαγόμενα λιπάσματα και σπόρους.

· Πρέπει να γίνει αξιοποίηση των ορυκτών μας για την παραγωγή βιολογικών λιπασμάτων και να πραγματοποιηθεί εδαφολογική χαρτογράφηση από ελληνικά πανεπιστήμια των γεωργικών περιοχών για την κατάρτιση προγραμμάτων λίπανσης και εφοδίων για φυτοπροστασία.

· Πρέπει να ενδυναμωθεί η εγχώρια Ελληνική βιομηχανία παραγωγής λιπασμάτων ώστε αυτά να είναι προσαρμοσμένα στα ελληνικά εδάφη και στις καλλιέργειες, και ταυτόχρονα να είναι ανταγωνιστικά σε ποιότητα και τιμή έναντι των εισαγόμενων.

· Να γίνει υποχρεωτική η καθιέρωση της ανακύκλωσης των υπολειμμάτων της αγροτικής παραγωγής για την παραγωγή βιολογικών λιπασμάτων σε τοπικές εγκαταστάσεις ανακύκλωσης, με στόχο την αειφορία σε εθνικό επίπεδο, δρώντας σε τοπικό επίπεδο.

Οι Έλληνες εργάτες έχουνε πατρίδα και η εργασία τους συμβάλλει τα μέγιστα στην Εθνική μας παραγωγή, στην οικονομική μας αυτοτέλεια και ανεξαρτησία και στην οικοδόμηση μιας πραγματικά Εθνικής Οικονομίας. Η Ελλάδα ενώ μέχρι το 1974 ήταν μια χώρα με ισχυρή βιομηχανία και βιοτεχνία και πλούσιο δευτερογενή τομέα, στα χρόνια της μεταπολίτευσης πραγματοποιήθηκε από τις διάφορες κυβερνήσεις αποψίλωση της βιοτεχνίας και βιομηχανίας έχοντας ως αποτέλεσμα στο να μετατραπούμε σε μια χώρα υπηρεσιών και τουρισμού. Αυτό το πλάνο βέβαια εξυπηρετεί αυτούς που θέλουν να ελέγξουν τις πλούσιες, ομολογουμένως, πλουτοπαραγωγικές πηγές της πατρίδας μας. Ο Έλληνας εργάτης και η Ελληνική βιομηχανία και βιοτεχνία από την μια ήρθαν αντιμέτωπες με τους καταστροφικούς «ταξικούς αγώνες» των διεθνιστών αριστερών οι οποίοι είτε διοργάνωναν καταχρηστικές απεργίες που έπλητταν την παραγωγή είτε έχουν δημιουργήσει συνδικάτα τα οποία όχι απλά δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα τον εργατών αλλά δρουν ως θερμοκήπιο μαρξιστικών ιδεών. Από την άλλη όμως βλέπουμε τις δεξιές και πασοκικές κυβερνήσεις οι οποίες φρόντισαν μέσω της επιθετικής φορολογίας, της υποστήριξης της ασύδοτης εργοδοσίας αλλά και των ανεξέλεγκτων λαθρομεταναστευτικών ροών να καταστήσουν ασύμφορη την εργασία για τους Έλληνες εργαζόμενους και την παραμονή των Ελληνικών επιχειρήσεων σε Ελληνικό έδαφος. Ως κερασάκι στη τούρτα ήρθε η σημερινή κυβερνώσα αριστερά η οποία έφερε 2 βαριά μνημόνια (που περιλαμβάνουν και έναν αυτόματο «μνημονιακό κόφτη») για να δώσει έτσι τη χαριστική βολή στον Ελληνικό δευτερογενή τομέα.

Η μεταπολίτευση προασπίζοντας το παρασιτικό κεφάλαιο των τραπεζών και τα συμφέροντα των ξένων και ντόπιων πλουτοκρατών έβαλε τη ταφόπλακα της στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα της πατρίδας μας. Το Εθνικό Κράτος που θα προέλθει από μια εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα πατάξει μια για πάντα την εργοδοτική ασυδοσία, την επιθετική φορολογία του Κράτους και την παρασιτική λειτουργία των τραπεζών, επενδύοντας τα μέγιστα στην ανάσταση της αγροτικής, κτηνοτροφικής και βιομηχανικής παραγωγής της Χώρας μας, τα οποία και αποτελούν στυλοβάτη μιας Εθνικής Οικονομίας η οποία θα οδηγήσει και στην Οικονομική μας απελευθέρωση.

Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ!

Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/allhlegguh-stous-ellhnes-ergates-ths-biomhchanias-fwsforikwn-lipasmatwn-kab#ixzz4A8H96CWj

Exit mobile version