Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιστρέφονται 53 λαθρομετανάστες: Η Βουλγαρία τους διώχνει και η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ τους υποδέχεται!

 

Για ακόμη μια φορά βλέπουμε πως μία χώρα όπως η Βουλγαρία όχι μόνο περιφρουρεί τα εξωτερικά της σύνορα αλλά διώχνει με συνοπτικές διαδικασίες όσους πέρασαν παράνομα στα εδάφη της. Φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο το μόνο που χρειάζεται είναι πολιτική βούληση κάτι που δεν διαθέτει η ανθελληνική κυβέρνηση της χώρας μας.

 

Δυστυχώς στην Ελλάδα το μόνο σίγουρο είναι πως η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ που συνεχίζει την εγκληματική πολιτική των ανοιχτών συνόρων, θα τους υποδεχθεί με ανοιχτές αγκάλες, αφού έχει μετατρέψει όλη την χώρα σε ένα απέραντο hot spot.

Η Βουλγαρία συνέλαβε 53 Αφγανούς πρόσφυγες το Σάββατο, σε τρένο από την Ελλάδα και ανακοίνωσε ότι θα τους επιστρέψει στη χώρα μας, προκειμένου να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα σε άλλους που μπορεί να θέλουν να επιχειρήσουν το ίδιο. Μετά από την εκκένωση του καταυλισμού της Ειδομένης και με δεδομένο ότι είναι κλειστά τα σύνορα της Ελλάδας με τα σκόπια, η Σόφια φοβάται ότι οι «πρόσφυγες» θα στραφούν προς τη Βουλγαρία, επιχειρώντας να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Ευρώπη.

«Όλοι τους έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα και θα επιστραφούν εκεί», δήλωσε αναφερόμενος στους 53 Αφγανούς ο γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Γκεόργκι Κοστόφ, ενώ πρόσθεσε ότι άλλοι 34 συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής.

«Στέλνοντάς τους πίσω στην Ελλάδα θέλουμε να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα προς όλους όσοι έχουν επιλέξει αυτή τη διαδρομή», πρόσθεσε ο ίδιος. Παράλληλα, το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας ανακοίνωσε ότι στέλνει στρατιώτες για να ενισχύσουν τη φύλαξη των συνόρων, ώστε να μην επιτραπεί η είσοδος.

Διαβάστε επίσης: Ξύπνησαν και οι βούλγαροι: Φράχτες και τάφρους ετοιμάζουν στα σύνορα για να αντιμετωπίσουν τους «πρόσφυγες»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epistrefontai-53-lathrometanastes-h-boulgaria-tous-diwchnei-kai-h-kubernhsh#ixzz4A8nc9ORF

Exit mobile version