Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κουίζ: Τι ενώνει ΝΔ και Σύριζα;

Κουίζ: Τι ενώνει ΝΔ και Σύριζα;

Για άλλη μία φορά τα αποκαλυπτήρια έρχονται… εκ των έσω και συγκεκριμένα από την γνωστή στήλη του «Βήματος» του ΔΟΛ, «Βηματοδότης», η οποία ενίοτε φιλοξενεί στα μικρά γράμματά της πραγματικές ειδήσεις.

Θυμίζουμε, λοιπόν, ότι το ξεπούλημα της χώρας από τον Γιωργάκη Παπανδρέου, είχε ξεκινήσει με την βοήθεια της γνωστής κερδοσκοπικής εταιρείας Goldman Sachs, ιδρυθείσαι υπό των Ιουδαίων Goldman και Sachs, και πλέον υπό την διοίκηση του επίσης ιουδαίου Blankfein.

Η εταιρεία αυτή είχε βρεθεί στο επίκεντρο όλων των μνημονιακών κυβερνήσεως της χώρας, έχοντας αποκτήσει πολύ κακή φήμη. Έτσι στον καιρό της «σκληρής διαπραγμάτευσης» τα στελέχη της δεν εμφανίζονταν στο πλάι υπουργών για να μην καταλάβει ο λαουτζίκος ότι ο Τσίπρας τον δουλεύει.

Τώρα, όμως, η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ υπογράφει το ένα μνημόνιο πίσω απ’ τ’ άλλο και έτσι δεν χρειάζεται ο «φερετζές» και έτσι τα στελέχη της Goldman Sachs μπορούν και μπαινοβγαίνουν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως αναφέρει σχετικά ο «Βηματοδότης»: «Εκπρόσωποι της Goldman Sachs μπαινοβγαίνουν, όπως πληροφορούμαι, το τελευταίο διάστημα στο Μέγαρο Μαξίμου. Εχουν συναντήσεις και πολύωρες συζητήσεις με τον Νίκο Παππά για το πώς θα προσελκύσουν επενδύσεις στην Ελλάδα, αλλά και πώς θα αξιοποιήσουν ορισμένα από τα «ασημικά», τα οποία συμφωνήθηκαν με το λεγόμενο υπερταμείο.»

Όμως αυτή είναι η μισή αλήθεια, αφού παρακάτω δίδεται η απάντηση στο κουίζ του τίτλου. Συνεχίζει η στήλη:

«Τον συντονισμό της δραστηριότητας της εταιρείας αυτής μου λένε ότι έχει αναλάβει ο Χάρης Ηλιάδης, ο οποίος έχει έδρα στο Λονδίνο, αλλά συχνά βρίσκεται στην Αθήνα και έχει συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη, τραπεζίτες και εκπροσώπους χρηματοπιστωτικών οίκων. Είχε και μία συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυρ. Μητσοτάκη.»

Γιατί, όμως, ο εκπρόσωπος της Goldman Sachs συναντήθηκε με τον Μητσοτάκη; Η πρώτη σκέψη που έρχεται κατά νου είναι επειδή είναι εν δυνάμει πρωθυπουργός, όμως δεν είναι η σωστή απάντηση, αφού εκλογές δεν έχουμε σύντομα και οι εκπρόσωποι της εταιρείας μπορούν να τον συναντήσουν όταν και άμα γίνει πρωθυπουργός. Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός ότι ο Σύριζα δίνει τον έλεγχο του Κατοχικού Ταμείου Ξεπουλήματος της Χώρας στη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kouiz-ti-enwnei-nd-kai-suriza#ixzz4AA9Tc416

Exit mobile version