Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την Μνήμη του Ήρωα Σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη στην Κάρπαθο – Φωτορεπορτάζ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την Μνήμη του Ήρωα Σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη στην Κάρπαθο - Φωτορεπορτάζ

Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης «Ηλιάκεια 2016» για τον ήρωα Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 30 Μαΐου, στην Κάρπαθο, παρέστη ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος.  

Οι εκδηλώσεις της 10ης επετείου από τον ηρωικό θάνατο του Κωνσταντίνου Ηλιάκη, συνδιοργανώθηκαν από το Δήμο Καρπάθου, το Δήμο Χανίων και την Πολεμική Αεροπορία, στον χώρο του μνημείου που έχει ανεγερθεί προς τιμή του, όπου εψάλη επιμνημόσυνη δέηση και έγινε κατάθεση στεφάνων.

Δεν ξεχνούμε τον Σμηναγό Ηλιάκη, και όλους όσους έπεσαν για να είναι το Αιγαίο μας Ελληνικό. Τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε, ο κάθε ένας από την δική του θέση και ιδιότητα, τον αγώνα τους.

Μεγάλος απών από τις εκδηλώσεις ήταν ο “συγκυβερνήτης” Πάνος Καμμένος, ο οποίος προτίμησε να μην παραστεί για να γλυτώσει την γιούχα και έστειλε τον βουλευτή του Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος άκουσε τα εξ αμάξης από κατοίκους του νησιού, που του φώναζαν “προδότες, λαμόγια” κ.α.

Διαβάστε επίσης: Σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης: Αθάνατος!

Θα ακολουθήσει ρεπορτάζ για τους φτηνούς πολιτικαντισμούς του Καμμένου που προσπάθησε να αποτρέψει την παρουσία της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-thn-mnhmh-tou-hrwa-smhnagou-kwnstantinou-hliakh-sthn-k#ixzz4AAarnoKt

Exit mobile version