Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το κοινό μίσος των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» για την Πατρίδα και τον Λαό

Πολύς λόγος έγινε τις τελευταίες ημέρες για συγκεκριμένες δηλώσεις τις οποίες έκανε ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αρθρογράφος της κομματικής φυλλάδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης. Συγκεκριμένα, σε άρθρο του στην συγκεκριμένη φυλλάδα αναφέρει ότι:

«Αν πρέπει να κρατήσουμε μια ανάλυση της σημερινής πραγματικότητας μέσα από τα μάτια του αστικού στρατοπέδου, ας το κάνουμε μέσα από τα λόγια του προέδρου της Ν.Δ. και όχι των απελπισμένων σπιν του: “Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διεξάγει έναν ακήρυκτο ταξικό πόλεμο υπέρ των χαμηλότερων στρωμάτων και εις βάρος των ευπορότερων”. Γι’ αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει».

Πολλά θα μπορούσε να υποθέσει κανείς για την τοποθέτηση του εν λόγω τύπου, ο οποίος έχει ομολογήσει ότι κάποτε κατουρήθηκε πάνω του. Πέρα από την σαφή στοχοποίηση που κάνει ο Κυρίτσης προς όσους ψήφισαν «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα του περασμένου Ιουλίου, υπάρχει και κάτι άλλο, πολύ σημαντικό επίσης, ότι ακριβώς αυτή η κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχει ο Κυρίτσης, είναι εκείνη η οποία ακολουθεί (και με το παραπάνω) την πολιτική των… «μενουμευρωπαίων».

Πολύ περισσότερο μάλιστα, ενώ φλόμωσε στα ψέματα όλους τους Έλληνες που έδωσαν μια συντριπτική νίκη στο «ΟΧΙ» υπέγραψε ένα τρίτο Μνημόνιο, πολύ χειρότερο από τα δύο προηγούμενα. Σε αυτό το Μνημόνιο, φυσικά, είχε την αμέριστη συμπαράσταση και ψήφιση όλων των πολιτικών φορέων που στέγασαν τους «μενουμευρωπαίους» και υποστήριξαν το «ΝΑΙ». Τώρα, βλέπουμε ότι αυτό το τρίτο Μνημόνιο οδηγεί με τον πλέον επίσημο τρόπο, στην υποδούλωση της χώρας για 99 χρόνια.

Με απύθμενο θράσος, δηλαδή, ενώ ο … κατουριάρης Κυρίτσης εκφράζει το παρωχημένο και αποπροσανατολιστικό «ταξικό μίσος», εν τούτοις η πολιτική της κυβέρνησης εκφράζει ένα απύθμενο μίσος για την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού. Εξαπάτησαν με τον πλέον αλήτικο και χυδαίο τρόπο τους Έλληνες, τους κάλεσαν απερίφραστα να ψηφίσουν «ΟΧΙ» και αμέσως μετά τον συντριπτικό θρίαμβο του εφάρμοσαν πολύ χειρότερα μέτρα από τους «μενουμευρωπαίους» που υποστήριζαν το ενδοτικό «ΝΑΙ».

Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα του «ΝΑΙ» έχουν άμεση συνενοχή για την παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την συνεχιζόμενη φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-koino-misos-twn-kommatwn-tou-suntagmatikou-tojou-gia-thn-patrida-kai-ton#ixzz4ADsHDMFc

Exit mobile version