Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υποσχέσεις Μητσοτάκη σε Μέρκελ για συνέχιση της πολιτικής του Σύριζα

Υποσχέσεις Μητσοτάκη σε Μέρκελ για συνέχιση της πολιτικής του Σύριζα

Την Μέρκελ πήγε και συνάντησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο της συνάντησης του ανθελληνικού Λαϊκού Κόμματος, στο οποίο μετέχει η ψευτοδεξιά.

Όπως μεταδίδουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας στα προσκείμενα στην ψευτοδεξιά ΜΜΕ, ο Μητσοτάκης έκανε λόγο για ένα «νέο μείγμα» δημοσιονομικής πολιτικής, που θα περιλαμβάνει «μειώσεις φόρων» και «μειώσεις δαπανών».

Βεβαίως, ο Μητσοτάκης δεν πήγε στην Μέρκελ για να της ανακοινώσει το δικό του «Ζάππειο» και τα συνήθη ψέμματα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία πάντα προεκλογικά μιλάει για «μειώσεις φόρων» και εν τέλει μετεκλογικά φέρνει αλλεπάλληλα πακέτα φορολογικών μέτρων.

Πριν από την συνάντηση με τη γερμανίδα καγκελάριο κατά την προσέλευσή του στην εκδήλωση, ο Μητσοτάκης είχε φροντίσει με δήλωσή του να στείλει το πραγματικό μήνυμα, το οποίο ερχόταν αντίθετα από τα όσα αργότερα θα διέρρεαν οι γαλάζιοι παπαγάλοι της ενημέρωσης. Συγκεκριμένα είπε: «Η Νέα Δημοκρατία, είναι το μόνο κόμμα στην Ελλάδα, το οποίο δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ τον ευρωπαϊκό της προσανατολισμό»

Κοινώς, συνδέοντας με τα όσα πραγματικά είπε μετά, ορκίστηκε στην συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής της οποίας δεν είναι μόνο πρεσβευτής, αλλά εμπράγματος εφαρμοστής και εκφραστής ό,τι πιο νεοφιλελεύθερου υπάρχει στην Ελλάδα σήμερα.

Στο δε θέμα του λεγόμενου «προσφυγικού» ο Μητσοτάκης εξήρε τις προσπάθειες της κυβέρνησης να καταστραφεί η Ελλάδα, σημείωσε την σημαντικότητα της συμφωνίας Ε.Ε. – Τουρκίας, που αποτελεί τον τελευταίο τραγέλαφο στην σχετική διπλωματία και απλώς είπε ότι υπάρχει χάος στο εσωτερικό, υπονοώντας ότι αυτός δεν θα αναθέσει τα Hot Spot στις ΜΚΟ, αλλά απευθείας στη Siemens.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/uposcheseis-mhtsotakh-se-merkel-gia-sunechish-ths-politikhs-tou-suriza#ixzz4AEIb10X4

Exit mobile version