Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα φτηνά κόλπα του (παντελώς) Καμμένου

Τα φτηνά κόλπα του (παντελώς) Καμμένου

Στις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τον ήρωα Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη που πραγματοποιήθηκαν πέρυσι (2015), με φτηνούς πολιτικαντισμούς είχε επιχειρήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος, να αποτρέψει την συμμετοχή του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή. Ενώ ο Λαϊκός Σύνδεσμος είχε λάβει επίσημη πρόσκληση από τον Δήμο Καρπάθου, ως συνδιοργανωτή με το ΓΕΑ, των εκδηλώσεων προκειμένου να παρευρεθεί εκπρόσωπος στην Κάρπαθο και η μετάβαση θα γινόταν με C130 της Πολεμικής Αεροπορίας- όπως γινόταν πάντοτε (με εξαίρεση την περυσινή χρονιά)-, μία ημέρα πριν ανακοινώθηκε ότι η μετάβαση των πολιτικών και βουλευτών δεν θα γίνει με το C130, αλλά με άλλο τρόπο. Η κίνηση αυτή από το ΓΕΑ κατόπιν εντολής του αρμόδιου υπουργού, ήταν καθαρά φωτογραφική με αποτέλεσμα να υποστούν τρομερή «ταλαιπωρία» όλοι οι «συνάδελφοι». Μοναδικός στόχος ήταν να μην παραστεί η Χρυσή Αυγή.

Σε μια περίοδο, όμως, που τα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν περιέλθει σε ζοφερή κατάσταση, ο υπουργός επιδεικτικά επιλέγει να χρησιμοποιεί τα εναπομείναντα για τις βόλτες και τις μετακινήσεις του. Και αυτό είναι ένα μόνο δείγμα της αντιλήψεως που έχει ο εν λόγω υπουργός για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Φέτος, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, φρόντισε για την μετάβασή του στην Κάρπαθο με δικό του τρόπο και παρευρέθηκε τιμώντας την μνήμη του ήρωα Σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη. Ο κ. Καμμένος θεώρησε ότι δεν θα παρευρισκόμασταν οπότε ως διά μαγείας διατέθηκε αεροσκάφος για την μετάβαση των πολιτικών προσώπων στο σημείο. Με το C130 δεν παρέλειψαν να μετακινηθούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ, εκείνοι δηλαδή που απεχθάνονται τον ελληνικό στρατό και οι όμοιοί τους τον έχουν πολεμήσει λυσσαλέα στο παρελθόν.

Αισθητή έγινε η απουσία του Πάνου Καμμένου, ο οποίος προτίμησε να αναβάλει την επίσκεψή του στο νησί, ώστε να αποφύγει τους αγανακτισμένους κατοίκους λόγω πληροφοριών που είχε ότι η υποδοχή δεν θα ήταν θερμή. Η οργή των κατοίκων ξέσπασε στον εκπρόσωπο της συγκυβέρνησης, βουλευτή Δημήτρη Καμμένο, τον οποίο είχε στείλει ο Πάνος. Το ΓΕΑ όταν ενημερώθηκε για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση, απέκλεισε από την λίστα των ομιλητών όλους τους πολιτικούς. Η κίνηση αυτή ήταν άλλη μια προσπάθεια αποσιώπησης της παρουσίας της Χρυσής Αυγής, γιατί αποδεδειγμένα αυτή ξέρει πώς να τιμά τους Ήρωες που υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της Πατρίδας μας.

Παρ’ όλες τις φτηνές προσπάθειες του αρμόδιου υπουργού, η επίσκεψη του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής κατέστη απόλυτα επιτυχής, ενώ έτυχε θερμότατης υποδοχής από τους κατοίκους της περιοχής (τους οποίους και σε σύντομη περιοδεία του στο νησί είχε επαφή μαζί τους σε αντίθεση με τους άλλους επισήμους που κατέφτασαν στο σημείο λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης). Μάλιστα, ενώ ο Δήμος Καρπάθου παρέθεσε γεύμα μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο Ηλίας Παναγιώταρος προτίμησε να παραμείνει με τους απλούς κατοίκους, οι οποίοι του παρέθεσαν γεύμα και τους ευχαρίστησε εκ μέρους της Χρυσής Αυγής για την φιλοξενία τους.

Αντίστοιχη προκλητική συμπεριφορά επέδειξε ο Πάνος Καμμένος και με την παράτυπη μη πρόσκληση εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής, στην τελετή υποδοχής της ιερής εικόνας της Παναγίας Σουμελά στο ΥΠΕΘΑ. Ενώ παρέστη ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Βίτσας, ο οποίος κατά την τελετή ορκωμοσίας του έδωσε πολιτικό όρκο, στο ΥΠΕΘΑ σταυροκοπιόταν και προσκυνούσε την εικόνα…(ω Θεέ μου, υποκρισία!). Βεβαίως ούτε αυτές οι προσπάθειες έπιασαν τόπο κι έτσι βουλευτές και Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, βρέθηκαν και μαζί με τους πιστούς ανέμεναν για ώρες προκειμένου να προσκυνήσουν.

Όσο και να προσπαθεί όμως ο Πάνος Καμμένος, με φτηνά μέσα και τρικ, να αποτρέψει την παρουσία της Χρυσής Αυγής από την πολιτική ζωή της χώρας, δεν θα το καταφέρει. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή ξέρει να τιμά τους υπερασπιστές της Πατρίδας και θα βρίσκεται στο πλευρό των πολύπαθων Ελλήνων πολιτών που υποφέρουν από τις εθνομηδενιστικές πρακτικές της προδοτικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΥΓ: Προς την «επίσημη» ιστοσελίδα του Πάνου Καμμένου, όταν καταφέρετε να κάνετε μια εκδήλωση Τιμής και Μνήμης και να γεμίσετε ένα πουλμανάκι, τότε μπορείτε να κριτικάρετε εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης σαν αυτή του Παλαιολόγου. Γιατί όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-fthna-kolpa-tou-pantelws-kammenou#ixzz4AGBU3mbk

Exit mobile version