Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 1 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 1 Ιουνίου 2016

Είναι προφανές ότι οι νεοταξίτες πολιτικοί σε όλο τον πλανήτη προσπαθούν να ισοπεδώσουν όλους τους λαούς για τα δικά τους συμφέροντα. Είμαστε ήδη στον έκτο χρόνο λιτότητας και η μαχητικότητα των Ελλήνων  έχει εξαφανισθεί προ πολλού. Με εξαίρεση πάντα τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής φυσικά. Αλλά όταν στη Γαλλία που είναι απείρως καλύτερη οικονομικά από εμάς είναι κάθε μέρα στο δρόμο και εμείς δεν σηκωνόμαστε από τον καναπέ μας, τότε τι να περιμένουμε όταν έρθουν τα χειρότερα; Όταν ο αφελληνισμός θα εφαρμοστεί πλήρως και θα ξυπνάμε τα πρωινά με το κάλεσμα του ιμάμη για προσευχή; Από μηχανής θεοί δεν υπάρχουν. Μόνο η θέληση μας για αγώνα για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας μας. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές παραμένουμε όρθιοι και προσδοκούμε να ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι. Η Χρυσή Αυγή είναι παρούσα σε όλες τις πολιτικές εξελίξεις δίνοντας ένα ξεχωριστό και συνάμα ηρωικό αγώνα εναντίον όλων. Οι Έλληνες πολίτες ας την αγκαλιάσουν αν θέλουν τη πατρίδα τους πίσω.

Κωνσταντίνα Μ.

Τραγέλαφος συριζαίων: Οι πρόσφυγες “επενδυτές” λύνουν τα προβλήματα των τοπικών οικονομιών!

Σε κατηγορούν για εγκληματική δραστηριότητα, αν δεν τακτοποιείς οφειλές ΕΝΦΙΑ ή φόρο κληρονομιάς, σου αρνούνται φορολογική ενημερότητα, σου δεσμεύουν τις καταθέσεις σου και επιβάλλουν κατασχέσεις στα μισθώματά σου. Πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι Έλληνες τον δρόμο του αγώνα, δεν πρέπει να αρκούνται στην προσωρινή καθημερινή επιβίωση.

Κ.Κ.

Το κοινό μίσος των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» για την Πατρίδα και τον Λαό

Ενεργοποιούν πλειστηριασμούς ακινήτων, χιλιάδων οικονομικά αδύναμων πολιτών μεγαλώνοντας έτσι το χάσμα πλουσίων και φτωχών. Καταργούν από τον Ιούνιο τους περιορισμούς που προστάτευαν τους δανειολήπτες και ενεργοποιούν τα επαχθή άρθρα 993 και 995 του νέου τροποποιημένου από το καλοκαίρι του 2015 Κ. Πολ. Δ. και αρχίζουν τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς εξπρές και στην πρώτη κατοικία, οφειλετών «κόκκινων» δανείων, αλλά και πολιτών που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία. Λαμβάνουν υπόψη τις πραγματικές εξευτελιστικές τιμές της κτηματαγοράς και όχι τις υψηλές αντικειμενικές αξίες και γιγαντώνουν έτσι τις κοινωνικές αδικίες και τα υψηλά κόστη διαβίωσης. Έτσι το σύνθημα με το οποίο εξαπάτησαν τους Έλληνες στις εκλογές για να τους ψηφίσουν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», οι πολιτικοί απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας το έργο των προκατόχων τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ , το μετατρέπουν σε «κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη». Για την αδιέξοδη αυτή πολιτική των μνημονίων, αναλαμβάνει να δώσει λύση η Χρυσή Αυγή με τις πολιτικές της θέσεις οι οποίες κινούνται προς το συμφέρον του ελληνικού λαού.

Σ.Μ.

Υποσχέσεις Μητσοτάκη σε Μέρκελ για συνέχιση της πολιτικής του Σύριζα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-1-iouniou-2016#ixzz4AIxi9ijd

Exit mobile version