Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ζούμε σε δημοκρατία ή σε οικονομική ολιγαρχία;

Ζούμε σε δημοκρατία ή σε οικονομική ολιγαρχία;

Στο βιβλίο του Αρχηγού ”ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1993 – 1998” στη σελίδα 131 διαβάζουμε: «… Φαίνεται όμως πως αυτό που κυρίως ενόχλησε ήταν η ανατροπή του μύθου ότι το σημερινό κοινοβουλευτικό καθεστώς, που είναι κατά τη γνώμη μου μια οικονομική ολιγαρχία, δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατία των Αρχαίων Αθηνών …»

Για ακόμα μια φορά προφητικός ο Αρχηγός μας στο λόγο του και όλα αυτά στο τέλος της δεκαετίας του ’90, στο απόγειο της ψεύτικης οικονομικής άνθησης της Ελλάδας και της εποχής των παχιών αγελάδων. Τότε που κανείς δεν περίμενε το τι θα συνέβαινε στην Ελλάδα του 2016, τότε που η Ελλάδα αποτελούσε έναν καταναλωτικό παράδεισο, ο Αρχηγός μας στην αυθόρμητη ροή του λόγου και της σκέψης του αποτύπωσε την σκληρή οικονομική πραγματικότητα του σήμερα. Στην Ελλάδα του σήμερα οι απαιτήσεις των δανειστών, οι ανάγκες του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος και οι κανόνες της οικονομίας ορίζουν τις τύχες της Πατρίδας μας και αντικαθιστούν το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους όπως και το ίδιο το Πολίτευμα.

Εκτός της οικονομικής και πολιτικής ζωής όμως η οικονομική ολιγαρχία των διεθνών τοκογλύφων ορίζει και μειώνει ακόμα και την Εθνική μας κυριαρχία, καθιστώντας μας ολοκληρωτικά ένα οικονομικό προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων. Ξένων δυνάμεων των οποίων τα γεωπολιτικά συμφέροντα δεν συγκλίνουν καθόλου με τα δικά μας αλλά με της Τουρκίας και της Αμερικής. Οι ξένοι πιστωτές μας όμως, οι οποίοι μας δανείζουν με Αγγλικό δίκαιο, δεν έχουν βάλει στο μάτι το δήθεν σπάταλο κράτος ή τους ανύπαρκτους παχυλούς μισθούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα αλλά φυσικά τα κοιτάσματα του Αιγαίου και τον ορυκτό μας πλούτο. Φυσικά για τους παχυλούς μισθούς των ανώτερων στελεχών (GoldenBoys) των τραπεζών ούτε λόγος.

Τι και αν πέφτουν κυβερνήσεις ελέω μνημονίων και οι επόμενες εφαρμόζουν σκληρότερα μνημόνια, τι και αν πληθώρα ξένων οικονομικών μελετητών αποφαίνεται δημοσίως ότι τα οικονομικά προγράμματα που εφαρμόζονται στην Ελλάδα είναι πλήρως αποτυχημένα, τι και αν υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που ακυρώνουν στη πράξη τους εφαρμοστικούς νόμους των μνημονίων, η οικονομική μνημονιακή ολιγαρχία καλά κρατεί τραυματίζοντας βαθύτατα κάθε ίχνος πραγματικής δημοκρατίας και ελευθερίας.

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής σε όλα αυτά είναι η πάγια θέση μας για σύσταση επιτροπής από ορκωτούς λογιστές, οι οποίοι σε συνεργασία με ανώτατους δικαστές, έμπειρους σε οικονομικής φύσης υποθέσεις, θα προβούν σε πλήρη λογιστικό έλεγχο του χρέους για να μάθουμε επιτέλους πόσο μέρους του κρατικού χρέους είναι παράνομο και τοκογλυφικό και να προβούμε σε άρνηση πληρωμής του. Μόνο η αυτάρκης Εθνική οικονομία, που προασπίζεται η Χρυσή Αυγή, θα αποτελέσει ασπίδα στον διεθνή οικονομικό πόλεμο που υφίσταται η πατρίδα μας.

Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/zoume-se-dhmokratia-h-se-oikonomikh-oligarchia#ixzz4AIy68Wdb

Exit mobile version