Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Νέες αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις σχεδιάζει ο αρχισκευωρός Σαμαράς

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Νέες αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις σχεδιάζει ο αρχισκευωρός Σαμαράς

Η εμφανής ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με την επιρροή της στον Ελληνικό Λαό να μεγαλώνει ολοένα και πιο πολύ σε καθημερινή βάση, δίνει και πάλι τροφή στα διάφορα σενάρια συνταγματικής εκτροπής, τα οποία αδυνατώντας με την λασπολογία και την λογοκρισία να σταματήσουν την συνεχή άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, προχωρούν πλέον σε ξεκάθαρα αντιδημοκρατικές προτάσεις.

Μετά το πρώτο κρούσμα, με το από κοινού παραλήρημα Καμμένου – Κανέλλη στην Βουλή, φαίνεται ότι έχουμε και συνέχεια.

Στην εφημερίδα «Δημοκρατία» δημοσιεύθηκε το παρακάτω κείμενο: «Πάνω σε φιλελεύθερη φράξια με ολίγη από σοσιαλδημοκρατία έπεσε προχθές το βράδυ η στήλη στο στέκι του Αντώνη Σαμαρά, στην ταβέρνα «Βασίλης» στην Κηφισιά. Παρόντες ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος, ο πρώην διοικητής του ΟΤΕ Παναγής Βουρλούμης, ο σύμβουλος του προέδρου της Ν.Δ. σε θέματα δικαιωμάτων, καθηγητής Γιάννης Κτιστάκις, ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος και ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης. Η ομάδα αυτή συνέταξε ένα πλήρες σχέδιο Συντάγματος ενόψει της αναθεώρησης, που ετοιμάζει με επιμέλεια ο Αλέξης Τσίπρας, και θα το παρουσιάσει προσεχώς επιδιώκοντας να σηκώσει σκόνη στον δημόσιο διάλογο. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα καταφέρει, όμως να οδηγήσει και σε καμιά σύγκλιση. Γιατί, αν είναι μόνο τα γνωστά. Ακούω ότι η πρόταση περιλαμβάνει συνταγματική απαγόρευση της Χρυσής Αυγής, δυνατότητα είσπραξης του ΕΝΦΙΑ από Δήμους – Περιφέρειες, διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας. Θα γίνει πανηγύρι κανονικό»!

Τα ονόματα που αποτέλεσαν την παρέα της ταβέρνας είναι γνωστά για την ροπή τους προς τον εθνομηδενισμό και τον κοσμοπολιτισμό, παρμένα από την φιλελεύθερη οπτική γωνία. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι η πρόταση περιλαμβάνει «συνταγματική απαγόρευση της Χρυσής Αυγής», αλλά και «διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας»! Απόλυτη ταύτιση απόψεων, δηλαδή, με τις γραφικές, περιθωριακές και παρακμιακές ομαδούλες της άκρας αριστεράς, που ευρισκόμενες εκτός τόπου και χρόνου, ζουν στον κόσμο των νοσηρών ψευδαισθήσεων.

Θα συμφωνήσουμε, πάντως, με το τελευταίο σχόλιο της «Δημοκρατίας». Ότι δηλαδή, «θα γίνει πανηγύρι κανονικό»! Γιατί «για τα πανηγύρια» (και μόνο) μπορεί να είναι τέτοιες ανήκουστες και αντισυνταγματικές προτάσεις, οι οποίες επιζητούν την ποινικοποίηση και την απαγόρευση της πολιτικής άποψης στον κομματικό εκφραστή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, που έχει κατοχυρωθεί εδώ και τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, ως η Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας.

Τα σκοτεινά σχέδιά τους θα πνιγούν μέσα στο λίπος των ντοματοσαλατών και των τζατζικιών που καταβροχθίζουν στις μαζώξεις τους. Όπως, φυσικά, στο κενό θα πέσει και η προσπάθεια αποσύνδεσης του Ελληνισμού με τη Ορθοδοξία. Οι καιροί που οι θλιβεροί αυτοί τύποι εκμεταλλευόντουσαν την εξουσία που είχαν και προχωρούσαν σε νομικές κατακρεουργήσεις και πραξικοπήματα, μαζί με κάποιους ανάξιους εκπροσώπους της Δικαιοσύνης, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-dhmokratia-nees-politikes-diwjeis-schediazei-o-archiskeuwros-sama#ixzz4ALmeYu8K

Exit mobile version