Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αυστραλία, Δράμα, Αμπελόκηποι

Με μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων Εθνικιστών πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση στη πόλη Χόμπαρτ της Τασμανίας στην Αυστραλία, μια πόλη όπου το Ελληνικό στοιχείο είναι έντονο και διαμένουν 5.000 Έλληνες.

Στην πρώτη συνεδρίαση των Ελλήνων Εθνικιστών εκλέχτηκε υπεύθυνος μετά από διαδικασίες ο Συναγωνιστής Νικόλαος Μιτσάκης ο οποίος με ένα σύντομο χαιρετισμό απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους  δήλωσε: “Οι Έλληνες της Τασμανίας, ύψωσαν ψηλά την σημαία του Λαϊκού Συνδέσμου  Χρυσή Αυγή στις 28 Μαΐου 2016. Σε αυτή την πρώτη συνεδρίαση των Ελλήνων της κοινότητας της Τασμανίας δηλώνουμε πως θα υποστηρίξουμε τον δίκαιο αγώνα που δίνει στην μητέρα Πατρίδα ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, για ελεύθερη Ελλάδα που να ανήκει πραγματικά στους Έλληνες και να πάψει να είναι προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ , ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!”

Στην διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξε τηλεφωνική συνομιλία από τον Ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Στρατηγό Γεώργιο Επιτήδειο, ο οποίος χαιρέτησε την προσπάθεια αυτή καθώς και από το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μιχαήλ Γιαννόγκωνα. Μετέπειτα πήρε τον λόγο ο Συναγωνιστής Ιγνάτιος Γαβριηλίδης ο οποίος εξήγησε τον σκοπό που έχει ο οργανισμός Hellenic Nationalists Australia και ευελπιστεί σε ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας και με άλλες πόλεις της Αυστραλίας έτσι ώστε ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής να γιγαντωθεί και να αποκτήσει εκατομμύρια υποστηρικτές σε όλον τον κόσμο.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας στα χωριά Μυλοπόταμος και Ξηροπόταμος. Κλιμάκιο Συναγωνιστών διένειμε φυλλάδια  με τις θέσεις του Κινήματος για τον αγροτικό τομέα και εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή και Εμπρός. Πόρτα-πόρτα σε όλα τα σπίτια, περνώντας από όλα τα στενά, τους δρόμους και τα καφενεία των δύο χωριών, οι Συναγωνιστές ενημέρωναν τους κατοίκους για όλα τα μείζονα εθνικά θέματα που σκόπιμα κρύβουν τα κανάλια της διαπλοκής στην απεγνωσμένη προσπάθειά τους να φιμώσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Η αποδοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή και ύστερα από πρόσκληση κάποιων κατοίκων πραγματοποιήθηκε ένας διάλογος εφ’ όλης της ύλης.

Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τους κατοίκους για τις πολιτικές εξελίξεις και την συνέχιση των μνημονίων από την κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων. Επίσης, μεγάλος ήταν ο προβληματισμός τους για  την αδιαφορία της συγκυβέρνησης για πλείστα κοινωνικά θέματα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η χώρα τελεί υπό κατάρρευση κι ότι η θηλιά του μνημονιακού κλοιού συνεχίζει να τους πνίγει. Οι Συναγωνιστές απάντησαν σε όλα με τις σταθερές και αμετάκλητες θέσεις του Κινήματος και κατέστησαν σαφές ότι η μόνη πολιτική δύναμη που δεν κάνει βήμα πίσω είναι η Χρυσή Αυγή.

Κατάμεστα από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος ήταν τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας το απόγευμα της Παρασκευής για την ανακοινωθείσα ομιλία σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Ο Συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος ξεκινώντας την ομιλία του αναφέρθηκε στην είσοδο του ΕΛΑΜ στην κυπριακή βουλή, κάτι που αποτελεί μία ακόμη εθνικιστική νίκη. Στην συνέχεια έγινε λόγος για την φορολογική καταιγίδα και τα 99 χρόνια σκλαβιάς που θα επιβάλλουν τα νέα μνημονιακά πακέτα που ψήφισαν χέρι-χέρι αριστεροί και δεξιοί. Ταφόπλακα στους Έλληνες οι αυξήσεις φόρων, οι μειώσεις αφορολογήτων, οι αυξήσεις των συντελεστών ΦΠΑ, οι αυξήσεις σε καύσιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Επίσης, ο Συναγωνιστής σχολιάζοντας την δήλωση Μάρδα σε γνωστό κανάλι της διαπλοκής «Θα δίνουμε συμβούλους σε ελληνικές εταιρίες για να μπορούν να αναπτυχθούν», ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πώς μπορούν να μιλάνε για ανάπτυξη αυτοί που φτωχοποιούν όλες τις κοινωνικές ομάδες υπερψηφίζοντας τα μέτρα; Η μόνη πολιτική δύναμη που καταψήφισε όλα τα αντεθνικά μνημονιακά πακέτα είναι η Χρυσή Αυγή, η οποία παραμένει σταθερή στις θέσεις της και μέσα από το εθνικό πρόγραμμα που έχει μπορεί να βγάλει από το βυθιζόμενο τέλμα τον ελληνικό λαό». Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με όλους τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Αμπελοκήπων: Την Παρασκευή 27/5 πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον ιατρό Παναγιώτη Κελεπούρη, με θέμα ” το DNA των Ελλήνων”. Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής ανέφερε ότι το DNA των σημερινών Ελλήνων σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, είναι κατά 98,7% όμοιο με των γυναικών και κατά 99,3 με των ανδρών που ζούσαν τα αρχαία χρόνια στον Ελλαδικό χώρο, καταρρίπτοντας έτσι τις  κακόβουλες θεωρίες οι οποίες διατυπώνουν την άποψη ότι οι αρχαίοι δεν έχουν καμιά σχέση με τους σημερινούς ‘Έλληνες.

Στη συνέχεια παραθέτοντας απόψεις τεκμηριωμένες επιστημονικά, απέδειξε στους παρισταμένους ότι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι απόγονοι πληθυσμιακών ομάδων που έζησαν σε αυτή τη γωνιά της νοτιοανατολικής Ευρώπης από την μετάβαση στην νεολιθική εποχή έχοντας διατηρήσει την ελληνική γλώσσα εδώ και 6500 χρόνια και κατά συνέπεια αποτελεί ένα από τους παλαιότερους ευρωπαϊκούς λαούς. Στο τέλος απάντησε σε απορίες των συμμετεχόντων και η επικοινωνία έκλεισε με τους παρισταμένους σε θέση προσοχής να ψάλλουν τον Ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn506#ixzz4AOxSbvR6

Exit mobile version