Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες τουρκικές προκλήσεις από τον ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ στη Θράκη παρουσία βουλευτού του Σύριζα!

Νέες τουρκικές προκλήσεις από τον ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ στη Θράκη παρουσία βουλευτού του Σύριζα!

Δεν έχουν περάσει αρκετές μέρες από την ομιλία του Αχμέτ Μέτε στο συνέδριο του DEB, όπου εκστομίστηκε η απειλή πολέμου εναντίον της Ελλάδος, υπό τη μορφή της ευχής προς τον πρόεδρο του τουρκοκόμματος αυτού να γίνει «ο Ντενκτάς της Θράκης».

Επειδή η ατιμωρησία αξιωματικά οδηγεί στην ύβρη και τις συνεχείς προκλήσεις, ο Αχμέτ Μέτε δεν μπορούσε να παραμείνει σε αυτή την προφανή απειλή κατά της Ελλάδας. Έτσι προέβη σε νέες απειλές σε τουρκοπανυγήρι που διεξήχθη στον Εχίνο Ξάνθης.

Στην ομιλία του μετέφερε τα «χαιρετίσματα» από τον τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν και στη συνέχεια τόνισε ότι η «τουρκική μειονότητα» θα αντιδράσει στην όποια προσπάθεια να σταματήσουν οι προσπάθειες των πρακτόρων. Αυτό, όπως είπε, είναι το μόνο που ζητάει ο Ερντογάν…

Η ερώτηση που προκύπτει προφανής: Πώς καλείται αυτός που μεταφέρει εντός της χώρας τις εντολές του προέδρου μίας εχθρικά διακείμενης χώρας; Καμμία άλλη λέξη δεν μπορεί να βρεθεί στα λεξικά πέρα από «πράκτορας».

Στην εκδήλωση και την ομιλία του Μέτε παρευρέθη και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Βουλευτής του Σύριζα, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος δεν αναφέρεται (από την τουρκική εφημερίδα που δημοσίευσε το ρεπορτάζ) αν μίλησε στην εκδήλωση, όμως σίγουρα φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα όσα ειπώθηκαν εν τη παρουσία του.

Άλλωστε σε παλαιότερες ομιλίες του σε ανάλογες εκδηλώσεις έχει πει πολλά ενδιαφέροντα για τον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-tourkikes-proklhseis-apo-ton-achmet-mete-sth-thrakh-parousia-bouleutou#ixzz4ARDD61eR

Exit mobile version