Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος για τις τροπολογίες ξεπουλήματος της μνημονιακής συγκυβέρνησης – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Κατά την τοποθέτησή του στην ολομέλεια της βουλής ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος αρχικά κατήγγειλε την βιασύνη της κυβέρνησης που φέρνει νέες συμπληρωτικές μνημονιακές τροπολογίες σε άσχετες κυρώσεις συμβάσεων για να πάρει την δόση της από τους δανειστές.

Εν συνεχεία, αναφερόμενος στις τροπολογίες ξεπουλήματος στηλίτευσε την υποκρισία των βουλευτών της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ που υφάρπαξαν την ψήφο των Ελλήνων και τώρα ξεπουλάνε την ΔΕΗ, αυξάνουν τον ΕΝΦΙΑ, μεταφέρουν στο ΤΑΙΠΕΔ τα ακίνητα του ΕΟΤ, ανεβάζουν τα διόδια και κόβουν το ΕΚΑΣ για χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους.  

Μάλιστα, έκανε ειδική μνεία στον λεγόμενο “κόφτη” όπως και στα ειδικά μισθολόγια τονίζοντας την κατάφωρη κοροϊδία του Καμμένου προς τους άνδρες και τις γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην τροπολογία για τις τράπεζες, σημειώνοντας πως πρόκειται για μονομερή βλαπτική μεταβολή των δανειακών συμβάσεων χωρίς την σύμπραξη του δανειολήπτη!

«Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δανείζει με συγκεκριμένο επιτόκιο 0,75% και με πράξεις υπουργικών συμβουλίων καθορίζεται το ανώτατο επιτόκιο για εκτοκισμού του ιδιωτικού τομέα το οποίο κυμαίνεται κοντά στο 5,25% και οτιδήποτε παραπάνω από αυτό είναι προϊόν τοκογλυφίας» είπε χαρακτηριστικά και παρουσίασε στοιχεία από δικαστικές αποφάσεις, ενώ παράλληλα κατήγγειλε το σύστημα των παράνομων πλειστηριασμών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-gia-tis-tropologies-jepoulhmatos-ths-sugkubernhshs-suriz#ixzz4ARpfceRc

Exit mobile version