Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Βρίσκουν ομόλογα Τσακαλώτου και Σταθάκη στην black rock και μετοχές Μητσοτάκη στην samsung από τους πολιτικούς που κουνούν το δάχτυλο σε μικροοφειλέτες της εφορίας. Και νομιμοποιούν τους απατεώνες μεγάλους φοροφυγάδες με τις off-shore εταιρείες. Με τροπολογία τους για τις offshore, αποκαλύπτουν την πολιτική τους απάτη. Καλύπτοντας έτσι, και τους πολιτικούς απατεώνες με offshore, αλλά και τον αφορολόγητο πλούτο τους. Την ίδια ακριβώς ώρα, εκτελούν τους Έλληνες με τους ληστρικούς φόρους αφού πρώτα φρόντισαν να περικοπούν οι αποδοχές τους. Μόνο η Χρυσή Αυγή μέσα στο άντρο της διαφθοράς τους ξεσκεπάζει και ζητά με επιμονή πολιτική κάθαρση, τους κλέφτες στη φυλακή και επιστροφή των κλεμμένων στους Έλληνες!

Σ.Μ.

Με τροπολογίες κάνουν τα χατήρια των διεθνών τοκογλύφων: Πιο βαθιά ο «κόφτης» μισθών και συντάξεων

Έρχονται καταστάσεις δραματικές στην οικονομία. Όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία αναφέρουν ότι η κυβέρνηση κυνηγά ακόμα και ελάχιστα οφειλής στην εφορία ή το Δημόσιο. Προφανώς οι τοκογλύφοι ζητάν τα πάντα. Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα από το αν θα αποκαλούμε “πριγκίπισσες” και “βασιλόπουλα” τα παιδιά μας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μας προετοιμάζει σταδιακά για εικόνες Βενεζουέλας, όπως ίσως είδαμε να έγινε στη Θεσσαλονίκη με την εκεί διανομή τροφίμων στους απόρους. Θα χρειαστούμε τσαγανό, αλληλεγγύη και δυνατή πίστη! Δε θα μας νικήσει η επαπειλουμένη χρεωκοπία. Νυν υπέρ πάντων ο αγών! Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κωνσταντίνα Μ

Περιοδεία Συναγωνιστή Γ. Σαχινίδη στην Πέλλα: Συναντήσεις με τοπικούς φορείς – Φωτορεπορτάζ

Έχουμε 20.000 Έλληνες άστεγους και την ίδια ώρα το ψευτορωμέικο κατασκευάζει κέντρα φιλοξενίας σε λαθρομετανάστες με χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό.  Ενάμιση εκατομμύριο είναι οι άνεργοι και το κράτος νομοθετεί για Ειδικές οικονομικές ζώνες που θα δουλεύουν οι “εισαγόμενοι σκλάβοι”. Στα νοσοκομεία οι Έλληνες πεθαίνουν από τις ελλείψεις φαρμάκων και γιατρών τα οποία τα πληρώνουν έμμεσα και άμεσα, ενώ οι λαθραίοι απολαμβάνουν δωρεάν τις υπηρεσίες αυτές. Αναγκαστική μετανάστευση των Ελλήνων για εύρεση αξιοπρεπούς εργασίας σε όλο τον κόσμο, μιας και οικονομία αυτής της χώρας έχει βαλτώσει από τις απαιτήσεις των τοκογλύφων τις οποίες εφαρμόζουν κατά γράμμα οι πολιτικοί απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου. Όλη αυτή η αλητεία ονομάζεται “δημοκρατία” την οποία βιώνουμε πολλές δεκαετίες. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που τόλμησε να καταγγείλει τους ψεύτες και τους κλέφτες και να ζητήσει πολιτική κάθαρση. Στο χέρι των Ελλήνων είναι να της δώσουν τη δύναμη να το εφαρμόσει.

Χρήστος Φ.

Ο απόλυτος εξευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας σε διανομή τροφίμων από τον δήμο Θεσσαλονίκης – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-3-iouniou-2016#ixzz4AWCY0D35

Exit mobile version