Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αθήνα

Πολλοί φίλοι  και υποστηρικτές του Κινήματος συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη 1 Ιουνίου στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης για την καθιερωμένη εβδομαδιαία ομιλία. Αρχικά το λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα της εβδομάδας και στις προγραμματισμένες δράσεις της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια ο συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης ανέπτυξε το θέμα «Ο λαϊκός εθνικισμός στο διάβα των αιώνων».

Μέσα από μια εμπεριστατωμένη και με επιχειρήματα ομιλία αναδείχθηκαν οι ιδεολογικές καταβολές της Χρυσής Αυγής και οι λόγοι για τους οποίους το Κίνημα μας δέχεται έναν ανηλεή πόλεμο από σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο, όντας η μοναδική φωνή αλήθειας μέσα σ ε έναν κόσμο ερειπίων. 

Στη καθιερωμένη συνάντηση της Τετάρτης τα μέλη και οι φίλοι της Τ.Ο. Πατρών, παρακολούθησαν από συναγωνιστή μας αναφορά για την μάχη του Γρανικού ποταμού, που έδωσε ο Μακεδόνας στρατηλάτης Αλέξανδρος, στα πλαίσια των μαθημάτων Ελληνικής Ιστορίας που γίνονται ανά δεκαπενθήμερο  τόσο στην τοπική μας  όσο και σε άλλες τοπικές της Χρυσής Αυγής ανά την Ελλάδα. Κατόπιν οι παρευρισκόμενοι συναγωνιστές ενημερώθηκαν για την παρουσία κλιμακίου της τοπικής μας στον Μυστρά όπου και έγινε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για  τον τελευταίο αυτοκράτορα της Πόλης των Κωνσταντίνων.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε βιντεοπροβολή με θέμα: Την εκδήλωση Τιμής  και Μνήμης για την Άλωση της Πόλης. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσα δεν τόλμησαν να δείξουν τα κανάλια του ένοχου πολιτικού κατεστημένου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn507#ixzz4AWDvE0EG

Exit mobile version