Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άλλο ένα στρατόπεδο κλείνει για να γίνει “Hot Spot” με τις ευλογίες Καμμένου – Αυτή τη φορά στην Καλαμάτα

Άλλο ένα στρατόπεδο κλείνει για να γίνει “Hot Spot” με τις ευλογίες Καμμένου - Αυτή τη φορά στην Καλαμάτα

Λουκέτο σε “αχρείαστα” στρατόπεδα προανήγγειλε σε ομιλία του στη βουλή ο υπουργοπάνος Καμμένος ως δήθεν δημοσιονομικό ισοδύναμο για την διάσωση των ειδικών μισθολογίων των ένστολων.

Μάλιστα, υπέδειξε και το πρώτο από τα «αχρείαστα» στρατόπεδα που θα καταργήσει:

«Δεν απειλείται η Καλαμάτα από τον Ομέρ Βρυώνη για να έχει στρατεύματα που φυλάνε το γραφείο του κ. Σαμαρά. Δεν χρειάζεται να πληρώνουμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να εξυπηρετηθούν τοπικά συμφέροντα».

Ωστόσο, πριν από μόλις δύο μήνες, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Καλαμάτα, ο Καμμένος δεν εύρισκε καθόλου «αχρείαστο» το συγκεκριμένο στρατόπεδο:

«Επειδή ο κ. Δήμαρχος ανησυχούσε σε σχέση με τη μονάδα του Στρατού, η μονάδα του Στρατού θα παραμείνει στο στρατόπεδο. Θα παραμείνει με τις απαιτούμενες δυνάμεις, οι οποίες χρειάζονται για να λειτουργεί το στρατόπεδο».

Τι άλλαξε από τότε και τώρα έγινε «αχρείαστο» το στρατόπεδο της Καλαμάτας;

Προφανώς, επελέγη να μετατραπεί σε “hot spot” (στο οποίο θα διαμείνουν 2.000 λαθρομετανάστες), όπως άλλωστε και πολλά άλλα (άγνωστα ακόμα) στρατόπεδα της επαρχίας!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/allo-ena-stratopedo-kleinei-gia-na-ginei-hot-spot-me-tis-eulogies-kammenou#ixzz4AWng6L2p

Exit mobile version