Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βαλς και Ντάισελμπλουμ υποκλίνονται στον Τσίπρα: Πώς τα περνάς έτσι τα Μνημόνια σαν να είναι καραμέλες;

Βαλς και Ντάισελμπλουμ υποκλίνονται στον Τσίπρα: Πώς τα περνάς έτσι τα Μνημόνια σαν να είναι καραμέλες;

Τα σέβη του υπέβαλλε ο γνωστός ανθέλληνας Ντάισελμπλουμ στον Τσίπρα για την μοναδική του ικανότητα να λέει ανερυθρίαστα χιλιάδες ψέμματα και παράλληλα να περνά “ως γνήσιος αριστερός” τα Μνημόνια το ένα πίσω από το άλλο σαν να είναι καραμέλες!

Σε  συνέντευξή του στη γαλλική Le Figaro πρόεδρος του Eurogroup χαρακτήρισε Τσίπρα και Ρέντσι ως… πραγματικούς μεταρρυθμιστές, λέγοντας: «Τρέφω μεγάλο θαυμασμό γι΄αυτόν (τον Αλέξη Τσίπρα) και για τον Ιταλό Ματέο Ρέντσι. Προωθούν διαπραγματεύσεις και κατορθώνουν να παραμείνουν στην εξουσία»!

Στην συνέχεια με ύφος που κάποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί αν είναι κυνικό ή ειρωνικό λέει ο Ντάισελμπλουμ: «Είμαι σοσιαλδημοκράτης και θεωρώ ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι το πιο εύγλωττο παράδειγμα. Προέρχεται από την άκρα αριστερά και εξελέγη πέρυσι, αφού πρώτα υποσχέθηκε το ακατόρθωτο. Όμως έπειτα από μια κρίση το διόρθωσε. Το κόμμα του έγινε ειλικρινές και εξελέγη για δεύτερη φορά με διαφορετική εντολή. Τρέφω μεγάλο θαυμασμό γι΄αυτόν».

Όταν λοιπόν ο Ντάισελμπλουμ προσκυνά τον Τσίπρα για τις… μνημονιακές μεταρρυθμίσεις, τα σχόλια περιττεύουν. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γάλλος πρωθυπουργός, Βάλς ο οποίος εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους για το ίνδαλμά του, τον Αλέξη: «Ζηλεύω τον Τσίπρα που πέρασε 7.500 σελίδες από τα μέτρα χωρίς αλλαγές, χωρίς απεργίες»!

Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά η Χρυσή Αυγή που από την πρώτη στιγμή είχε προειδοποιήσει πως ο Αλέξης Τσίπρας ως γνήσιο πιόνι των διεθνών τοκογλύφων είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να περάσει τα πιο επαχθή και εθνοκτόνα Μνημόνια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ntaiselmploum-se-tsipra-pws-ta-pernas-etsi-ta-mnhmonia-san-na-einai-karamel#ixzz4AYaARZrM

Exit mobile version