Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αχαρνές, Καβάλα, Ηλεία

Πολύ μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα της Τ.Ο. Αχαρνών – Άνω Λιοσίων – Καματερού όπου ήταν καλεσμένος ο συναγωνιστής Βουλευτής επικρατείας Χρήστος Παππάς. Τον συναγωνιστή προλόγισε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Νίκος Λεμοντζής. Σε μια ομιλία με μαχητικό τόνο ο συναγωνιστής Παππάς αρχικά ανέλυσε την πολιτική επικαιρότητα και ανέφερε με γλαφυρότητα πτυχές της ζωής του εθνικιστή.

Παράλληλα ανέπτυξε διαδοχικά τη στρατηγική με την οποία θα πρέπει να διεξάγεται ο πολιτικός αγώνας και πως όλοι ανεξαιρέτως οι Χρυσαυγίτες οφείλουμε να έχουμε πολιτικά επιχειρήματα και παράλληλα να δίνουμε το παρόν στο δρόμο δια του ακτιβισμού. Η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο του κινήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε ανοιχτός διάλογος μεταξύ όλων των συναγωνιστών σε πείσμα όσων μας εγκαλούν για “αντιδημοκρατικές” διαδικασίες.

Σε συνέχεια των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου που πραγματοποιήθηκαν τον προηγούμενο μήνα η Τ.Ο. Καβάλας πραγματοποίησε ακόμα μία ενημερωτική εξόρμηση στα χωριά του νομού για το ζήτημα αυτό. Στην δράση που διήρκεσε αρκετές ώρες οι Συναγωνιστές επισκέφτηκαν τα ποντιοχώρια Κοκκινόχωμα Ζυγός, Νέο Ζυγός και Κρυονέρι. Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης μοιράστηκαν εκατοντάδες έντυπα του Κινήματος και το φυλλάδιο για την Γενοκτονία του Πόντου, την οποία η Χρυσή Αυγή αντιμετωπίζει με σεβασμό, γνωρίζοντας πως ο ηρωισμός των θυμάτων είναι η μοναδική δύναμη που μπορεί να απελευθερώσει τις σκλαβωμένες πατρίδες και να δώσει το παράδειγμα στη σύγχρονη γενιά, που ζει τη δική της κοινωνική, οικονομική και ηθική γενοκτονία.

Ομιλία ιστορικού περιεχομένου για την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως την αποφράδα ημέρα της 29ης Μαΐου του 1453, πραγματοποίησε στο γραφείο μας, ο γραμματέας της Τ.Ο. Πύργου, Συναγωνιστής Μενέλαος Σωτηρόπουλος. Ο Συναγωνιστής μάλιστα παρέθεσε αποσπάσματα ενός άρθρου του Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Νικολάου Μιχαλολιάκου, γραμμένο 30 ολόκληρα χρόνια πριν, εν έτη 1986. Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξεχνούν τον τελευταίο αυτοκράτορα και τους υπερασπιστές της πύλης του Ρωμανού, που με τον θάνατό τους έδωσαν ζωή στο όραμα της Μεγάλης Ιδέας που για όλους εμάς παραμένει ζωντανή στις ψυχές μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn508#ixzz4Aavc4Wm8

Exit mobile version