Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε Πέραμα και Σαλαμίνα – Δυναμικές ομιλίες συναγωνιστή Γ. Λαγού

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος τόσο εντός όσο και έκτος της αίθουσας πλήθος εθνικιστών προσήλθαν για να ακούσουν την ομιλία του συναγωνιστή βουλευτή Β’ Πειραιά Γιάννη Λαγού.

Ο συναγωνιστής βουλευτής μας Γιάννης Λαγός μεταξύ άλλων στηλίτευσε τα κακώς κείμενα της επικαιρότητας και στη συνεχεία αναφέρθηκε εκτενώς στην πανελλήνια συνδιάσκεψη των Εθνικιστικών εργατικών σωματείων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα. Ο συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του αναφερόμενος στη Θράκη και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες Πομάκοι. Μετά το πέρας της ομιλίας του απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων και στην συνέχεια, ως είθισται, όλοι σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η πολιτική ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Β΄ Πειραιώς Ιωάννη Λαγού. Ο γραμματέας της Τ.Ο. Σαλαμίνος και μέλος της κεντρικής επιτροπής Μιχαήλ Παπαδημητρίου, προλόγισε και καλωσόρισε τον συναγωνιστή. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ιωάννης Λαγός, δίνοντας συγχαρητήρια στην περιφέρεια Πειραιώς και στην Τ.Ο. Σαλαμίνος που κρατούν τον Μαίανδρο ψηλά στα μπαλκόνια. Αναφέρθηκε στο κλεπτοκρατικό τόξο και σε όσα γίνονται εντός και εκτός βουλής.

Δισεκατομμύρια ευρώ σε δάνεια, σε offshore, σε μεγαλοεπιχειρηματίες, σε δημοσιογράφους, σε κόμματα και οι μόνες άρσεις ασυλίας που γίνονται, είναι στην Χρυσή Αυγή για… ομιλίες! Κατόπιν ζήτησε να συνεχίσουμε πιο δυνατά τον αγώνα. Για το Έθνος, τα παιδιά μας και το αίμα των συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη.

Τέλος, κάλεσε άπαντες στην συνδιάσκεψη των Εθνικιστικών σωματείων, ώστε να παύσουν τα λαμόγια να πίνουν το αίμα των εργαζομένων. Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιά καταχειροκροτήθηκε και ως είθισται σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε επίσης: Πανελλήνια συνδιάσκεψη Εθνικιστικών εργατικών σωματείων – Σάββατο 4 Ιουνίου, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katamesta-ta-grafeia-ths-chrushs-aughs-se-perama-kai-salamina-dunamikes-omi#ixzz4AdFWqu1L

Exit mobile version