Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε παράλληλο σύμπαν ο Τσίπρας: Ανάπτυξη, θέσεις εργασίας, δημόσια υγεία… όλα καλά!

Σε παράλληλο σύμπαν ο Τσίπρας: Ανάπτυξη, θέσεις εργασίας, δημόσια υγεία... όλα καλά!

Μια ακόμη απόδειξη πως ο Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της Μεταπολίτευσης και το χρησιμότερο εργαλείο της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων για την διαιώνιση της ξένης κατοχής στην Ελλάδα αποτελεί η συνέντευξή του στην φίλα προσκείμενη “Εφημερίδα των Συντακτών” και στον Νίκο Σβέρκο (ενδεικτικό του από πού ψώνισαν πρωθυπουργό…).

Ο αρχιμάστορας του ψεύδους, στην ικανότητα του οποίου να περνά Μνημόνια υποκλίθηκαν Βαλς και Ντάισελμπουμ, είναι αμετανόητος καθώς συνεχίζει να μιλά για επιτυχία στην διαπραγμάτευση και υλοποίηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης, την στιγμή που έχει αθετήσει όλες τις προεκλογικές του εξαγγελίες.

Είναι μάλιστα τόσο κυνικός που την ίδια ώρα που έχει εκχωρήσει εθνική κυριαρχία και έχει μετατρέψει την χώρα σε αποικία χρέους, παραδίδοντάς την σε ορδές λαθρομεταναστών, κάνει λόγο για μέτρα στήριξης σε αδυνάμους, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ανασφάλιστους και νέες θέσεις εργασίας σε ανέργους.

Ίσως όλα αυτά να είναι αλήθεια στο δικό του παράλληλο σύμπαν ή αν μιλά για λαθρομετανάστες και όχι για Έλληνες!

Γιατί οι Έλληνες κύριε Τσίπρα πεθαίνουν εγκαταλειμμένοι στα νοσοκομεία και ακολουθούν τον δρόμο της μετανάστευσης από μία Πατρίδα που φέρεται ρατσιστικά στους πολίτες της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-parallhlo-sumpan-o-tsipras-anaptujh-theseis-ergasias-dhmosia-ugeia…-ol#ixzz4AdH4ukl8

Exit mobile version