Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Βαρέθηκα να βλέπω να βουλιάζει μια χώρα με τόση ιστορία και πολιτισμό που έχουμε και να μην μπορώ να κάνω κάτι. Βαρέθηκα να περπατώ στην Αθήνα και για να συναντήσω Έλληνα θα πρέπει να γίνει θαύμα. Βαρέθηκα να βλέπω λαθρομετανάστες να κάνουν πορείες για τα δικαιώματα τους. Ο παριστάνων τον υπουργό παιδείας θέλει να καταστρέψει την ιστορία μας όπως και τη θρησκεία μας. Δείχνει ότι βγάζει τα απωθημένα του στον ελληνικό λαό. Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα, πρέπει αυτή η Πατρίδα να συνέλθει γιατί καταστρέφεται. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πέσει! Όχι όμως να αντικατασταθεί από τη ΝΔ  που θα κάνει και αυτή τα ίδια και χειρότερα. Μόνο μια εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να εγγυηθεί ότι θα βγει η Πατρίδα μας από τη δίνη της καταστροφής που την έχουν βάλει τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου.

Βίκη Σ.

Σε παράλληλο σύμπαν ο Τσίπρας: Ανάπτυξη, θέσεις εργασίας, δημόσια υγεία… όλα καλά!

Τα ελληνικά σχολεία αντιμετωπίζουν πολλά και σημαντικά προβλήματα εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών. Ελλείψεις δασκάλων και καθηγητών και υποχρηματοδότηση είναι από τα κυριότερα προβλήματα στα οποία καλούνται να δώσουν λύσουν οι αρμόδιοι φορείς. Δυστυχώς, οι προτεραιότητες τόσο του υπουργείου όσο και των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων, είναι με ποιο τρόπο θα ενταχθούν τα παιδιά των λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει την Πατρίδα μας. Τα σχολεία – γκέτο όπως έδειξε το παράδειγμα των ρομά δεν λειτούργησε. Φυσικά αυτές τις αποφάσεις τις λαμβάνουν ερήμην των Ελλήνων γονέων, οι οποίοι εκτός των άλλων έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν την υποβάθμιση της μαθησιακής γνώσης των παιδιών τους , ην οποία θα υποστούν μιας και οι επιβαλλόμενοι «νέοι μαθητές» δεν γνωρίζουν τη γλώσσα. Εξ αυτού εξάγεται το συμπέρασμα ότι οι απρόσκλητοι που κατακλύζουν την Πατρίδα μας σχεδιάζεται να μείνουν στην Ελλάδα ακόμη και παρά την θέληση τους!

Ν.Π.

Σχέδιο Νέας Δημοκρατίας για “προσφυγικό”: Συμφωνούμε με τον Σύριζα και θα κάναμε τα ίδια!

Εντύπωση προκάλεσε η επίσκεψη του Γάλλου πρωθυπουργού στην Ελλάδα. Το γεγονός ότι η μισή χώρα του βρίσκεται στο έλεος των φυσικών καταστροφών, με τις καταστροφικές πλημμύρες να έχουν δημιουργήσει τεράστιες καταστροφές, ενώ η υπόλοιπη χώρα καίγεται από τις διαδηλώσεις οι οποίες είναι σε εξέλιξη λόγω των νομοσχεδίων που ψηφίζονται και τα οποία οδηγούν σε εργασιακό μεσαίωνα, ελάχιστα τον προβλημάτισαν για την πραγματοποίηση αυτής της επίσκεψης, εξαιτίας του ότι εδώ προσήλθε ως εκπρόσωπος των τοκογλύφων και ελάχιστα σαν ηγέτης μιας χώρας. Τα κράτη της Ευρώπης έχουν σχεδόν μετατραπεί σε ανώνυμες εταιρείες που το μόνο που τους νοιάζει είναι η είσπραξη των τόκων και η καταστροφή των αυτοχθόνων ευρωπαϊκών λαών. Το ευχάριστο όμως είναι ότι όλο και περισσότεροι ευρωπαίοι ζητούν μια ουσιαστική αλλαγή για την Ευρώπη των εθνών και των λαών και όχι των τοκογλύφων.

Κ.Μ.

Μούιζνιεκς: Δωρεάν μαθήματα ελληνικών στους λαθρομετανάστες, αφού θα μείνουν στην Ελλάδα για πάντα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-5-iouniou-2016#ixzz4AiOo1p9X

Exit mobile version